New beginning


http://blogg.veckorevyn.com/fritzlovesyou


The day before

Sista träningen kunde inte kännas bättre. Körde progge två-tre gånger, ringen, tagg och åt kaka. I love Dragons Paradise och imorgon får vi äntligen visa vad vi går för. Men idag är det faktiskt först och främst Diamonds och Diamonds 5 som ska tävla. Och ojojoj, vad vi ska skrika. Så pepp att komma dit en dag innan man själv tävlar också, kolla läget och tagga. I like.


Min största kärlek.

KOM IGEN NU RÅÅÅÅÅÅ DIAMONDS

Sucker for love

Jag fick helt plötsligt sjuklig huvudvärk. Det känns som att jag ska sprängas typ. Men vad gör det egentligen när man får träffa dragons ikväll? Mys träning med helt rätt tema.

Ska röra mig in mot stan om ca 2 timmar, fixa glitter och möta MillXor. Vi ska kirra fin fin present till Limpan, inte för att hon fyller år eller så, bara för att hon är bäst. Men innan det ska det packas och ordnas inför helgen. Åker till Uppsala på förmiddagen imorgon och efter tävlingen är det hem till Reb för sleepover = att jag måste packa färdigt IDAG. Stressad, någon?


Ni vet, Dfemman

Och eftersom vi aldrig fick kriga om en (riktig) VM medalj så fa-a-an vad vi ska kriga i helgen. Jag älskar er, Limpan, Sanna och Nike som har tagit oss dit vi är idag.
You know you love us, D5.


Svenska Mästerskapen 2010

Imorgon startar den, helgen vi väntat på i ett år.
Hallelujah.


Du är bäst


Bra uppladdning, javisst

Så, dagen har spenderats i en soffa i en jävligt fet villa här i Saltsjöbaden hos mina barnvaktsbarn kollandes på Harry Potter. Dom mådde tydligen inte helt bra idag, såg dock inget större fel på dom, men ack vad skönt det var och härligt med lite extra klirr i kassan. Känner att det var helt rätt uppladdning inför kvällen och såklart inför helgen. Nu ska jag äta en viktväktar låda beståendes av lax och pasta. Jummie.

Förresten, har jag sagt att det är jag som tipsat TG om higher? Ca 1.48. Coolt va? Även om det här laget inte var så jätte bra på Worlds så betyder det mycket för mig! Och när jag ändå pratar om Top Gun så vet jag att dom kommer ha ett Small Senior all girl lag nästa år, 87 av 100 som tryoutade dubbelskruvade. Hur mycket ser man inte framemot att se dom nästa år? Typ äckligt mycket!!!


And tomorrow its Paris

Let's make a long story short. Dfemman skulle tränat från halv sex till sex i Mariaskolan. Allt börjar med att jag åker till fel skola, Södermalmsskolan, var liksom helt 100 på att jag var rätt. Åker till Maria, får veta att Tiny har åkt till Blackan. Så träningen sätter igång klockan sex, utan Tiny dock. Men, hur bra gick det inte?! Helt klockers! En liten snutt finns på facebook. Nu ska jag verkligen sova. Och imorgon får jag träffa dragons. Lyckliga jag.


Lillis och jag, härligt nöjda efter TG gym.

It's a RAYBAN morning



Och nu ska jag ut och gå i det underbara vädret! Sen måste jag sola så den bruna färgen håller i sig tills helgen. Inte nog med det så har jag en jävligt oskön mobilräking från US and A att betala. Pallante. Men åh, älska vädret.

I wanna see the WORLD

Cheerleading. Cheerleading. Cheerleading. Det absolut ända som spelar någon roll just nu. SM i helgen. Redo. Dragons. D5. Så mycket kärlek. Den absolut största lagandan någonsin. Alla dessa snurriga bergochdalbanor har fört oss samman till det bästa. Har ingenting mer att säga. Vill bara att helgen ska komma nu.

Slänger mig i sängen med lapisen, kvällens avsnitt av hollywood, nya GG och äppeljuice. Lucky me.



Saturdaynightfever

Kvällen i punktform.
- Farmor på middag
- Ladda ner en jävla massa applikationer till mobilen
- Tvätta all smutstvätt från Florida (!!)
- Städa mitt rum (kan möjligtvis vänta tills imorgon)
- Lyssna på en massa låtar och önska jag var i ett varmt land.
- Längta ihjäl mig tills nästa helg
- Mysa med lilla P (viktigast!!)



Ej att missa: Mitt helt fantastiska iphone skal från Juicy (köpt i the states, självfallet) och att jag önskar mer än mycket att jag var i Globen typ NU. Gaga for the win.


The dragon emotion

Jag förstår inte ens vad som hände på träningen igår. Sen att Happy Meal på donken innehåller drakleksaker just nu, det finns tom röda. Och det första vi ser när vi öppnar dörrarna från blackan gym är en drakhimmel.


Dinosaurier och ångest

Jag undrar vad som har hänt om man drömmer om att det springer runt en dinosaurie på min tomt. Eller det hela startade med att det gick några killar bakom mitt hus med en orange katt, alltså min katt. Helt plötsligt var det en stor orange (ofarlig, men galen) dinosaurie. Har jag varit på Jurrasic Park på Universal kanske?! Ja.

Frågan är ju nu då. Min klocka ringer om 20 minuter, vad gör jag vaken?

You belong with me



Alltså kolla på oss. Här kan man snacka om att fånga känslan på bild. Vi är jävligt lyckliga. Vi är på Worlds. Vi har precis haft prisutdelning och kommit sexa. Vi har fekke ala Dragons brevid mattan. SM om en vecka och tre dagar. Vad sägs som att odla lite palmer och värme till Blackan. Vi kan det här. Min kärlek till er är jobbigt stor just nu.


We are the champions

Läskigt att jag hittade den här filmen då jag, eller vi, har pratat om det både när vi var där och nu efteråt att det var sjukt många lag som tappade någonting (framför allt center stuntet/gruppen) eller vinglade galet mycket. Och det var liksom inte random lag, utan bland dom allra bästa lagen. Fast jag tycker nog det är lite skönt också, det visar ju bara att det kan hända alla. Tråkigt men sant.


Mailbomb

Har ju inte kollat min mail sen jag kom hem från USA. 510 nya. Är det någon som driver med mig? Tänk att vara Kissie och behöva ha det såhär varje dag, stackars.

I have a bullet with your name on it.

Trött. TPL. Trött. TPL. Trött. TPL. Trodde jag möjligtvis skulle vakna på bättre humör än igår, men nja, jag vet inte, verkade inte bli så. Dags att vända på dagen. Ut och gå. Sen tar jag en filt och lägger mig i gräset.


But your time ends today

SS skulle kommit hit på lurre, sen ringde hon och hade glömt mobilen hemma, nu ska vi mötas på forum istället, fast senare så nu lägger jag mig på tomten och jobbar på florida brännan. Och säg hello till bitch Frida. Pallar ej.

Och vad hände igår? Hamnade på nivvan och lite senare hemma hos frugan i en bubbelpool. Men oj, vad jag har saknat henne. Bild från igår då.



Jag tänker nämna det i alla inlägg, FAN vad jag saknar Florida.

Fightas med mig själv.

God morgon. Död är ordet. Men jag är glad ändå, ikväll är det ju devils träning!


Beat me up

Alltså herreminskapare vad jag är trött. Jetlagen har verkligen slagit till NU för mig. Har kännt mig som en zoooombie hela dagen, även om jag sov lite hemma hos Reb. Men nu blir det sängen igen, jobba på Stureby imorgon, så kul, så längesen!

Har jag sagt att mitt rum är helt galet messy? Har jag sagt att jag inte ens börjat packa upp från Florida ännu? Har jag sagt hur mycket jag längtar tillbaka och att jag hamnat i något slags deppmode? Blöh, godnatt.




Back to reality

Jaha, vardagen är tillbaka i sin ordning. Rätt trist. Ska nu bege mig in mot stan och hem till MillXor. Ikväll kommer frugan till Stockholm. Så mys ikväll, jajaja!!! Rusningstrafik, det är ju typ jag. Önskar dock att jag vore här.


Det sprudlar.

Såhär känner jag just precis nu. Jag hatar att gå och lägga mig själv i mitt rum och veta att jag inte kommer få träffa Dragons vid frukosten imorgonbitti. Jag hatar att prata med mig själv för att jag inte alltid kan prata med någon i laget. Jag hatar att det är kallt i Sverige och att man inte kan sola ute (även om det börjar bli varmare så är det inga 30 plus.) Jag hatar att sätta mig på ett tåg eller en buss och lyssna på musik på iphonen, när man hellre vill sätta på radion, sitta i bilen med ett gäng sköna drakar och sjunga högt. Jag hatar att tänka tillbaka på USA resan och veta att det verkligen är över. Jag hatar att den gick så snabbt. Fan, helt seriöst. Jag blir knäpp. Jag är helt seriös med att skaffa en stor villa, bosätta Dragons där och alltid vara tillsammans. Jag hatar att vara utan er!!!! Kan ni fatta att det är SM om 2 veckor? 2 jävla veckor. Blod, svett, tårar och en jävla MASSA LYCKA!!!!


This is Paradise 2010

WORLDS 2010





INSPIRATION

1-2-3 HIT (SKRIIIIIIIIIK)


USA

Jaha, så var man hemma från världens bästa resa. Ja, ta mig på orden, VÄRLDENS BÄSTA RESA. Den blev uppskattad på ett helt annat sätt när man var så inställd på att bli fast i Sverige. Efter våra 17 timmar på Arlanda, gråtandes-skrattandes-gråtandes-skrattandes så kom helt plötsligt Lina springandes med orden VI KOMMER ATT ÅKA, den känslan, glädjetårarna och dom skriken är fan värt ALLT. Det kändes som att vi hade vunnit OS guld (inte för att jag vet hur det känns, men typ).

Så vi kom iväg till Amsterdam Torsdag kväll, sov på ett hotell (inga kommentarer, haha) en natt där, dagen efter åkte vi mot ORLANDO. Kom fram fredag kväll, checkade in på gamla goda enclave för en natt. På lördagen blev det lite poolhäng på enclave, sen blev det byte av hotell till vårat underbara Floridays. Vilka tror ni är dom första vi ser när vi kliver ur bilarna om inte Sr Elite, bodde dom på vårt hotell eller gjorde dom, KLART DOM GJORDE, så vi dog liiiiiite. Sen hängde vi lite mer vid Foridays pool, typ värmeslag här, galet varmt! Sen gick Georgia Allstars förbi poolen och vi dog lite mer, dom bodde såklart också på vårt hotell.

Efter några timmar vid poolen var det time for WORLDS. Att bara vara där, gå runt och titta på alla och att bara se världens bästa lag var bara det heeeeelt otroligt. Men sen skulle vi ju tävla också. Första dagen var inte helt okej för oss. Vi kände oss missnöjda, men blev fövånade när vi fick reda på att vi låg sjua av tio lag. Day 2. Söndagen började med att vi tittade på Large Senior klassen. Det var fan nästan mäktigare än Brittan i globen. När F5, Shooting Stars, Panthers och Sr Elite körde var arenan heeeeelt jävla galen. Men sen var det våran tur. Mer taggade än någonsin. Och vi var grymma, även om vi tappade 2 stunts och en ostabil pyrre. Så vi slutade på en sjätte plats, jätte glada. Sen fick vi femte platsen som bästa nation, vi plaserade oss också bäst av alla europeiska lag på Worlds. Folk var galet impade. Sen gick vi runt och bara minglade och hade det bra. På kvällen åkte vi och shoppade, vädret lekte mer oss och det blev typ orkan vs hagel.

Måndag. Universal Studios. 30 + och strålande sol. Helt underbar dag. Vi smygkikade även på Harry Potter landet som öppnar i Juni. Kommer bli så mäktigt. Tror även att vi åkte allt av allt. Hade lite huvudvärk och mådde illa efer iaf, haha. På kvällen shoppade vi mer, på älskade Mall at Millenia. Stress shopping for the win, då hinner man inte stå och fundera, knappt titta på prislappen. På kvällen njöt vi av sista natten på Floridays.

Tisdag. MIIIIIAMI. Säger väl typ allt? Top Gun gym i 30 graders hetta, nu vet vi varför alla TGs är så jävla smala.

Onsdag. Schteeeeek på Miami beach. Helt underbart!!!!! TG gym sen, det var nästan ännu varmare denna dag. Shopping på Aventura mall, stress shopping såklart. Bästa mallet, hade kunnat stanna i sjutton timmar till om det inte hade stängt.

Torsdag. Sista dagen, buuuhu. Våra planer var att ligga på beachen hela dagen. Men nej, då ska det vara mulet hela dagen. Ruttet väder alltså, men varmt ändå, så vi låg där och bara myste. Njöt av våran underbara resa, kände oss lyckligt lottade och var lite ledsna över att behöva åka hem efter allt vi gått igenom på en kort vecka.


Film finns på facebook från Söndagen.
Bilder kommer även de på face.

RSS 2.0