I love you


NU KÖÖÖÖÖÖÖÖR VI


Dragons Allstars (all stjärnor, ja)

Jag är så stolt över att få gå i det här laget. Så stolt att ajg vet inte vart jag ska ta vägen! Och D5, what to say? I freaking love you. Klockrent sagt av Eva-Britt "Ni har ju inte ens tränat.." Nej, typ inte. Motgångar hit och dit för oss alla och såhär bra?! Jag älskar er, Dragons Paradise, jag älskar er! Och först i Sverige (även om det inte riktigt stod) jaaaarrrååå, det är vi.


-

Nu är vi bara timmar från Paradiset.

Bom bom BOOM

Och nu kan man säga det, imorgon är det DM. Jag är färdig packad och snart ska jag och mamma bege oss till kista. På förmiddagen har jag och mamma varit på Maxi och storhandlat till alla funktionärer och domare, fan vad dom ska käka säger jag bara. Men kul för dom att dom kan äta, vissa andra har ju stora problem att äta på tävlingar. Haha, kan vara jag.. Ikväll ska Paradise ha myskväll på gymmet. Älskade ni, fantastiska ni. Nu visar vi våra grymma stunts, grymma hopp, grymma pyrrar, grymma gymnastik, grymma baskets OCH grymma dans. It's on and I like it. Imorgon gör vi Jose, Ben, Mia, Lina, Carro, Martin och Pali så stolta. Börjar fan grina snart, så nu får det räcka. Men Dragons Paradise, på riktigt, nu jävlar.




När vindarna viskar vårt namn

Världens bästa träning. Både D5 och Devils, det här gillar vi!! Nu packar jag inför DM, fatta hur sjukt, jag packar verkligen inför DM, NU. Imorgon ska jag sova, hänga i kista, mysa med dragons paradise och sova hos mallpa. Sen vaknar vi och då, ja, då är det DM dagen. Dagen med stort D. Men nu ska jag packa klart, sen sova (om det nu går). Roger Pontare gör det svårt för mig alltså..

MEN VAD TÄNKTE JAG!?!? BÄST


THE remix



Fast orginalet är ju inte så pjåkigt det heller.


We are D R A G O N S

It's PARADISE time.
Du vet att du vill kolla.


Klart du är FRUGAN

Och på Lördag får jag krama om dig!!


Hey baby, Im a rockstar


Men HERREGUD (dolph röst) vad jag är tagggggaaad!!!!


Two tickets to paradise

Nej men om klockan skulle gå i rekordfart tills den slår 18.00?
Möjligtvis 17.00 då Dfemman kör.

Från klockan tre och frammåt är jag med Mallpa. Vem annars tyyyyyp.


Walk of fame

Det är så långt tills Onsdag, jag vill inte vänta så länge. Kan vi flytta in i Blackan (Globen) och bli friska tillsammans? Är dock glad att man har massa snygga killar att förgylla tomheten utan er förtillfället. Ja alltså, vi pratar tagg låtar.

Men checka min cheervecka.
Tisdag: Inhandling av massa fint till helgen & Devils
Onsdag: Dragons Paradise
Tordag: Chillidill med Devils
Fredag: Häng i Kista
Lördag: Kan vara tävling?
Söndag: Kan vara tävling för mina ladies?

Here we go

Lämnade Astid imorse. Vi pratade mycket om slalom, hon vill bli lika duktig som mig på att åka skidor när hon blir stor (inte för att hon någonsin sett mig åka skidor, men hon bara vet säger hon), då blev jag glad eftersom jag är jäääävligt farlig med skidorna på. När vi hade sagt hej då så tog jag långa vägen hem förbi golfklubben och sjön, det var ju helt underbart väder. Stureby ringe dock in mig när jag hade kommit halvvägs så jag småsprang sista biten (svettigt värre med dunjacka, ehja). Nu väntar jag på middag. Sen ballar av stål och sen Hollywoooooodfruar.

Har jag sagt att jag saknar dragons?
Bjuder här på en bild som får mig att le.


Godnatt


Tillägnat Cimon.

Men komigen Ciiiiimåån. Michaela Forni? Hon har alltid fett hår och kan absolut inte sminka sig! Bättre kan du få. Inte för att jag känner mig speciellt tänd på dig längre (har hittat nya span), men du är snygg och ja, bättre kan du! Fast, jag är snyggare än dig på den här bilden, men det gör inget, du blev ändå utslängd den här kvällen.


Vill-bara-vara-med-er

Men jaaaaaha. Är jag hemma en söndagskväll? Hur funkar det? Vad gör man? Inställd träning pga äckel jävla virus som går nu. Jag är mest ledsen för att jag inte får umgås med fina laget, det är allderdes för långt till onsdag. Vill bara uppfinna en typ skoter(!!!) medicin så alla kan bli friska!! Men, nu sätter jag mig framför tvn och glor på wipeout. Har även laddat ner massa S club 7 och Ace of base så det är feeeest sen!


Rutten iPhone bild.
Men hur söt?


TPPSSSS

Men ofta det snöar ute, OFTA!!!!


Claim the fame



Jag vill tillbaka


Do you really want it?

Nu kan man verkligen säga det. DM på Lördag. Klingar rätt fint. Genrepet igår gick helt klart som ett genrep ska gå. Och jag är så stolt över mina tjejer, så stolt. Blir allderdes varm i hjärtat när jag tänker på er Devils!! Inte nog med det så fick jag ett sms från jobbet som frågade om jag ville vara ledig. Tack för den, död som man var av typ Florida hetta i Blackan. Mår inte helt hundra idag. Funtar starkt på att sjukanmäla mig ikväll, för sjuk imorgon, nej, alltså det går inte. Då kan någon likagärna skjuta mig. Men, nu ska jag fortsätta med mitt lyssna-på-ricky-martin-tagg-för-jag-tänker-på-paradise-då.


Fredag

Jobbar på stureby idag. Sen är det genrep. Sen jobbar jag natt.
Mitten punkten gillar jag.


Torsdag

Sitter och äter pangkakor till frukost. Lisa sitter brevid och myser. Vi ska krypa ner under täcket igen, trötta som vi är. Ikväll är det Devils träning. Och imorgon mina damer och herrar är det genrep, för nästa lördag är det DM. Helt sjukt. Men tagg.


Jag och min kändis i globen


ARTIST

Vem är uppe såhär tidigt? Känner-mig-inte-mänsklig. Men en riktigt rolig dag står på schemat, rolig men tuff. Nej, bilen som ska hämta upp oss (hoppas på en skoter) kommer halv sju så bäst jag börjar röra på mig. Celeeebs ni vet!


inget konstigt alls


Drakar hit och dit.

Kul att jag och Mallpa pratade härom dagen om att vi inte har halkat på isen någongång denna vinter. Vad tror ni händer idag? MEn jag kör ju en råhalkning vid busshållplatsen. Låg som en jävla vante på isen. Skönt att mina jeans sprack från ena sidan till den andra precis under rumpan. Och nu sitter jag här hemma och ska byta om, sen gå igen. Har ni förresten sett vilken film som har premiär snart? Draktränaren. Lite-jätte fin timing såhär inför DM. Tack SF.

Här har ni trailern.



Men alltså Ola..


Freakshow


Spotlights on

Och vart har Eric varit hela mitt liv? Ofta han och Molly har varit tillsammans i tre år. Rostigt. Dax att dumpa. Och för er som inte sett honom i verkligheten (eller pratat med honom) så är han, ja, alltså, åååh så fin! Fast Ola och Måns ligger inte långt efter..


Eye of the tiger



Jag får rysningar när jag tittar på den här. Känslan. Musiken. Globen.
Att vi var sådär snygga på tv. Kan-inte-sluta-titta.

4:46 - missa inte Ola, jag, Måns och lite Jessica i bild!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


iiiiinget konstigt alls

Vart ska jag börja? Först och främst kan jag börja med att bloggen kommer lite efter nu när jag kan surfa så lätt på min telefon och man kan inte blogga från den ännu. Kan dock säga att i helgen har jag ändå varit för upptagen för att blogga. Och ja, MELODIFESTIVALEN!!! Det var helt otroligt. Vi var där redan på Tordagen och tränade med Dolph. På fredagen var det genrep utan publik på dagen och på kvällen var det nästan fullsatt, dock lam pubik. På Lördagen var det ännu ett genrep med publik på dagen och på kvällen smällde det. Publiken var helt galen och fan vad taggat det var.

Så. Louge brevid Alexander Rybak. Skotern Roger Pontare i närheten. Likaså Nanne, Kicki, Marlena Erman, The Poodels och Afrodite. Peppord av Jessica Andersson, Jöback och Timotej - så som "fan vad ni är grymma". Varma leénden av Eric Saade och Pernilla Wahlgren. Milla fick klapp på axeln och ett "Vad bra ni är" av Jöback. Att möta artisterna bakom scenen efter öppningen, taggade. Helling fick kramas med sin drömkille, Eric Saade. Petra fick en stalker, ja, en av Erics dansare, han med hatten. En fet bild i aftonbladet. BÄSTA DOLPH som man fick skratta mycket åt och med. Bästa Måns och Christine. Sitta längst fram på genrep. Gilla drygOla. Träffa mysig Marc Levengood som hade kostym och springskor. Sitta i greenroom och spela artister, tom på ett av genrepen med ett fullsatt globen. Malmgren fick spela Darin som "vann" på genrepet, upp på scenen och ta emot sångfågeln. Men coolast av allt 'är ju att vi har cheertränat på globens scen med Dolph och att dom säger D and D, Dragons and Dolph i musiken.

Bilder finns på face.
Kanske dyker upp några här också.

Then you belive

Jag lever!! Sitter hos Mallpa, redo för frukost, sola och sen tagga. Seee ya.

The party don't start 'til I walk in.

Ibland undrar jag varför dagar då man bara ligger hemma går snabbare än dagar då man jobbar. Man vill ju att slappdagar ska vara i oändlighet, typ. Saknar att hänga med frugan, det var så längesen vi drack te och åt avokadomackor nu. Kan tillägga att morgonpromenaden imorse var bland det härligaste jag varit med om, solen stekte i ansiktet och klarblå himmel. Fantastiskt. Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret. Idag ska jag sola också, det är jag fan värd. Och ikväll är det BÄSTA devils, som jag saaaaaknat!! Mina partners in crime Lollo och Mallpa har jag också saknat. Nu kör vi brudar.

One thing

Gossip girl är fan det bästa som finns.

Weekend

Fredag: Shopping tur på forum med syster. Sen några timmar på Ikea med mamma. Myste extra mycket senare på kvällen för hemma en fredagkväll, det var längesen man var! Började dock halv elva och jobbade till fyra.



Lördag: D5 trääääning. Gick bra bra bra. Är vi redo för genrepet på fredag? Haha.

Och idag: Gick upp vid tolv, städade rummet och nu ska jag börja fixa TG frilla.
Jätte taggad för träning!!



Nu gör vi det för Snakewoman och BIFFEN


20.30 - 04

Längtar redan till min rast, ja, melodifestivalen såklart. Men först ska man åka till jobbet också. Längtar tills imorgon också, äntligen träning med älskade, bästa, finaste, gaaah, underbaraste dragons. TG tema gör ju att man vill hoppa upp och ner också, taaaagggad. Jag har saknat er.


(jävla massa också)


fast om det skulle sluta snöa?


Ohhohhh I've got a secret

Undrar varför veckorna då man inte jobbar går snabbare än dom när man jobbar. Borde absolut vara tvärtom, det är ju herregud redan tordag, och nu kommer veckorna gå i rekord fart. Träning söndag och onsdag - genrep - 2 veckor till DM - 23 dagar till det bästa på året, USA - Ca 2 veckor till SM. Blir ju allderdes nervös när jag tänker på hur snabbt det går. När SM är var det ungefär ett år sedan jag tog studenten. Helt sjukt!

Idag ska jag mysa med MillXor och Limpan. Vi ska trixa och fixa med lite roligheter, så DRAGONS var på er vakt! Kommer att bli en omröstning om det hela, huuur kul!? Jaja, nu blir det morgonprommenix i solen.


Turn around

Jag håller med SS, och nu åker vi till forum och äter lunch.
Och senare är det D5 + gym som gäller.








                                                                                                                                   
                                                                                                                                           (svettig)


Favorite girl

Tomt hus
Storstädning
Dynamite Dragons 2010 på högsta volym
Och inte att förglömma lite Justin Bieber


Klockrent

Dagen har spenderats hos Coach Mia med en massa pyssel.
Och ja, säger ju sig själv att hon flyttat till ett nytt område:


FritzNEW


Vad tänkte ni nu?

Lyssnar sönder manboy. Haha, hur brrrra? Laddade ner nyaste iTunes igår också, eftersom jag inte hade det innan (är ju en rätt bra spotify nörd annars), men frågan är, vad tänkte som när dom kopierade min musik x2? Har jag dubbla exemplar av ALLA låtar eller har jag!? Pallante. Rätt nöjd med mitt nya köp dock, inte lika glad att jag måste vänta typ fyra dagar innan den funkar! Och jag har typ lov den här veckan, inget inplanerat jobb iaf! Idag blir det att åka till Coach Mia för lite pyssel. Sola ska jag göra också..


RSS 2.0