2010

Nästa år är det jag som säsongar i Åre, firar nyår med mina bästa, åker jävla massa skidor, träffar massa sköna männiksor och bara lever livet. Fan vad jag önskar att det vore nu. Åtta timmars jobb imorgon, någon mer än jag som ska kolla på nyårskarameller nu?! Haha. För kul.

4 timmar kvar på ett underbart år.

Gott nytt jävla fucking år. 2010, the year to be.
Jag känner det på mig.

SMISK

Rätt snygg


ÅÅåååche

Är hos Jempi och Elin i Åre. Kan inte må bättre. Nu är det fest.

Allderdes, allderdes underbar

Jag älskar julen. Jag älskar att vi hade världens underbaraste julafton igår. Och vem var tomte om inte jag?! Nu är det Harry på tv. Hoppas ni alla haft en underbar jul.

ÅH JULMYS

Och för alla som inte hänger med i svängarna så är det julafton imorgon. Själv firar jag med släkt på 19 pers, kommer bli super mys. För tillfället har jag och Ulla druckit mycket julmust, ätit choklad och julskum.
Jag och Ulla just nu. Haha, söt.

For your information

Nu ska ni få lära er något nytt! Varje sekund sker 244 korthandlingar. Galen julshopping kan vi kalla det! Nu ska jag festa till det med lite gröt, tomtegröt alltså.


Kriga

När vi landade var det 19 minus här. Visst, jag är en skidmänniska och tål kyla, men det här är fan sick. Det svider att andas genom näsan och varenda hårstrå blir frostigt. Jösses. Kommer jag överleva? Och kul att Ulla är sjuk så jag får bo hos morfar ändå, såg framemot Ulla & Fritz tiiiiime. Bli frisk, okej?

Nu ska jag slå in lite julklappar. Peace.


Long way to go.

Så, färdig packad. Klockan ställd på 05.10, jävligt oskönt. Bilen till Arlanda går tio över sex, sen går flyget vid åtta och framme vid nio. Hur skön resa upp till Norrland liksom, typ jätte. Men godnatt alla fina människor.

Befinner mig alltså i Östersund till och med den 28 December.


We are D R A G O N S


I can tell by the look in your eyes

Försöker få med mig Linnea till stan, eller vi ska till stan, men nu mår hon tydligen lite illa. Har tom lovat henne lunch. Hur snäll är inte jag?! Annars så har jag tvättat hela morgonen, ska börja packa strax också. Vad ska man ha med sig till Norrland? Rykterna säger att det är svinkallt?! Kan jag ta med mig Pöjk på flyget(?), han är så go när det är snö ute för då är han inne hela tiden! Myyyys. Nu ska jag rycka i syster. Puss.


R I P


Rätt löjligt


For your entertainment

Svårslagen helg.

Fredag. Jag, Rebbi och MillXor var vikarie på fritids. Mycket kul. Det hela slutade med att Elliot, 7 år försökte hångla upp Milla. Hahaha, är mycket glad att jag fick skåda det ögonblicket. Sen blev det dragons träning. Helt underbart avslut på denna hösttermin. Vi är så bäst, så så så bäst. Efter träningen hade vi vår julfika, på tunnelbanan. Tänk er 22 lyckliga tjejer en fredagskväll efter en toppen träning på tunnelbanan. Vi tryckte i oss onyttigheter, skålade med julmust, sjöng jullåtar och ja, fina captain höll även tal. Ni skulle hatat oss, haha. Men jag älskar oss.


Fritids


Bästaste


Tänk er att få en sånhär varje år!!

Lördag. Devils sista träning. 9-11 i Sundbyskolan. Långt åt helvete. Jag måste åka hemifrån halv åtta, jävligt oskönt. Mamma körde mig dock till forum för att det är närmare då. Men kom bussidioten eller, nej nej nej. Jag missade tåget och den andra bussen, så jag vände på vägen. Åkte hem. Städade och skapade lite julstämmning på rummet. Lite senare åkte jag in till stan för att handla julklappar, och sedan jobb. Efter jobbet skyndade jag mig hem. Åt snabb middag. Fixade mig. Mötte kakka i stan och åkte till resten. Där satt vi och snackade skit, sörplade öl och tog någon shot för mycket. Vid halv ett rörde vi oss mot nästa stopp. Jag minns inte vad det hette, men kul hade vi. Frugan blev så överraskad att hon började gråta när vi dök upp. Sen grät vi båda lite för det är så tomt utan henne här hemma. Vid halv fyra släpade jag mina fötter till Slussen. Full som en kastrull gick jag och la mig halv fem.



Och det här är ju kärlek.


Puss!


Hångla igen?


Okej!

Söndag. Vaknade riktigt äckligt bakis. Tanken slog mig flera gånger att det är okej att bli jätte full och spåra när man har lov. Det funkar ju inte att hålla på så när man är mitt uppe i träningssäsongen. Så var det värt det att må som en stor skithög och inte ens lyfta ett finger fören klockan fem på eftermiddagen? Svar ja.


Say you love me

Sälsis med mami till jobbet. Sånt gillar jag. Nu blir det fritids och jag är redo att leka i snön.


Put it in a love song

Världens skönaste snubbe kliver på saltsjöbanan med en fucking julgran. Hahaha. Du gjorde min värk i vaderna lite lättare, tack. Nu är jag trött och imorgon är det jobb på fritids med Reb och MillXor.

Och vad tänker norrlänningarna när jag säger att vi har typ 1 meter snö här? Jag gillare, ja snön alltså, lite mindre att tåg och bussar total slutar gå, men det är ju så typskit sthlm. Jävligt surt. Bättre är det här.


Beeezt.


Hej mitt vinterland

Det är helt jävla galen snöstorm ute. Sammanlagt har jag traskat i en halvtimme ute i snön. Jag såg ut som en jävla snögubbe när jag kom hem. Nu blir det dock natti för imorgon är det första dagen på det nya jobbet. Åtta timmar, jag kommer dö. Sen missar jag ännu en devils träning för det är tränarmöte.

Har förrestten sett Flickan som lekte med elden nu. Så så så bra. Se den!


On my radar

Det är jätte mycket snö här.

Jag har femhundrasjuttio ton snor i hjärnan.

Vill helst ligga hemma och kolla på film resten av veckan.

Längtar tills på Tisdag.

På fredag är det julfika med laget på tunnelbanan.

Då vill jag ha lussebullar och julmust.

Jag vill bli brun som en pepparkaka.

Jag orkar inte damsuga.

Jag vill bara åka skidor.

Slut på det roliga.


Godmorgon, det här gillar vi!!


Dragons, ser ni vad jag ser?


Christmas time

Eftersom vi aldrig firar jul hemma så är vi ofta tidiga med julpynt och sånt. Så igår åkte julgranen upp. Så fint fint fint. Jag nästa ville gå upp halv sju imorse för att tjyvkika på den i mörkret. Och vad skådar jag när jag kliver upp?! En mycket fin julgran OCH typ 10 cm snö på marken. Underbart. Mindre underbart att det är slask ikväll. Jaja. Annars så mår jag inte prima. Halsen värker och jag är snuvig, hade även lite feber igår kväll men det verkar ha försvunnit. Himla tur med tanke på att jag verkligen har ett jätte viktigt möte idag.

Och för er som är intresserade så finns D5's VM program från i helgen snart på facebook.

Här bjuder jag på lite roliga pics från helgen.
Eller ja, tre stycken.
Mer kanske kommer.


Mams, Linnéa och jag klädde ut oss.


Likaså min kille, Pöjken


Lisen, jag och Miranda lekte fjorrar


Just take me home



Jag tror jag dog lite precis.
Blir så taggad av det här så det finns inte.
Och att vi har samma koreograf, ja, det säger mycket.
Likeeey likeeey.


This sucks

Det suger att ligga hemma med halsfluss när dragons har träning.

My show

Nu tar jag tag i mig själv och åker till stan för lite julklappshandling med mamma. Jag får förresten inga julklappar iår, är för stor för sånt nu, men jag är inte ledsen för det. Lycka är att få vara med hela stora feta släkten. (Möjligtvis om det skulle ligga Rosa Hunter stövlar under granen också) 

Senare är det träning med världens bästa. Imorgon är det BG Christmas Show, mycket kul, men mycket lång dag. Endast elit lag dock, vilket är as kul med alla galna gymnaster. På lördags kvällen väntas 20 års fest hos frugan, funderar på att spåra för det var längesen jag gjorde det. Men jaja, nu ska jag kila. Puss alla fina.


Every rule I had you breaking

Klev upp halv sju. Gick hemifrån kvart över. Jättetrött. Kom till barnen tjugo i. Ingen hemma. Lucia firande i skolan, hade glömt ringa mig. Blev lite sur. Fick betalt. Åkte hem. Nu: Ska sätta på flickan som lekte med elden. Gosa med lillis ska jag göra också. Natti typ.

So baby, what do you say?

Åhnej åhnej åhnej åhnej åhnej. Önskar jag kunde dra täcket över huvudet och sova hela dagen. Jag har en ful dag. Och Johanna har flyttat ut, visst det var någon vecka sen, men det är tomt utan henne i gästrummet! Och jag har blivit äckligt blek, vill typ spy på mig själv, ja, jag har typ någon form av solsjuka. Önskar det var sommar så jag kunde ligga ute och pressa. Dricker glögg jag gör också. Men vad fan ska jag äta till lunch? Och kan dom sluta riva ner typ hela skogen utanför min trädgård. Kul att lägenheterna som ska byggas där får gratis insyn till mitt rum. Mummmaaaaaa. Nu flyttar vi, på riktigt.

Det typ knakar i mig.. SÅÅÅÅ mycket längtar jag till April.



Det känns som jag har lite gåshud av bara tanken.
Sen slår det mig lite mer att vi ska dit och hänga.
Dragons i Miami, kunde inte klingat bättre.


När ska vi gifta oss egentligen?


Och den här bilden är..

så snygg, den behöver lite spotlight ♥


BILDBOMB

Stoppade in mobilen i datan. Eller ja, minneskortet! Fann lite kul.


It's a beautiful day

Jag har haft en helt underbar morgon. Klockan ringde halv sju, jävligt segt att stiga upp men det funkade, åkte till barnen där jag möttes av deras underbara farmor. Hon påminner så mycket om min mormor som är i himmelen och vi klickar så bra. Hon sa till mig ungefär 10 gånger under en timme att jag är jätte bra med barn, då blir man så glad. Hon och äldsta tjejen Alma skulle till stan och handla julklappar och det hela slutade med att jag och Astid fick skjuts till dagis och inte nog med det så körde hon även hem mig (inte för att det är speciellt långt, men skönt att åka bil). Nu blir det lite The Cityoch sen ska jag köra en snabbstädning av huset.
Bra humör är jag på också, underbart!


Världens sötaste tjej, Alma.


The truth


To die for

Färgen röd gör mig knäpp. Jag måste ha en röd klänning. Verkligen måste. HJÄÄÄLP MIG!! Kan också erkänna att jag suttit nästan 2 timmar med att göra en önskelista till julafton. Högst upp finner ni detta. Okej, bilden gick inte att ladda upp, så jag snor en från google.




Dynamite Dragons 09/10


Saknas: Linn, Lina, Lina och Carro


Jag kan trolla


Plz

Jag vill ha pepparkakor och julmust light, NU.

One time

Måndag. Ny vecka. Jag har precis druckit glögg till frukost så det borde bli en bra vecka. Det känns inte riktigt som att jag har kunnat ta mig tillbaka till verkligheten sen förra helgen. Och jag kanske borde ta tag i det där Tyskland inlägget? Haha. Jaja. I helgen var det iaf juluppvisning. Dragons ägde och likaså D5. Jag känner liksom att DM kan komma NUUUUUUUU!!


Inte nog med att D5 fick en stor bukett blommor på juluppvisningen så fick vi även ett
 varsitt halsband med ingraverat D5. Bättre cheermammor och förening finns inte!


En vecka



Grattis min underbara fru på din 20 års dag!
Saknar dig så jag går sönder, men om en vecka ska jag krama ihjäl dig!!!


Bästa

The Hills - MTV Shows

Bättre lagkamrater får man leta efter..



Inte nog med denna mumsiga skapelse så fick vi röda roser också.
Tack ni underbara! Utan er vore vi inget.


Äntligen Onsdag

Det kommer att komma ett inlägg om Tyskland och VM snart, typ imorgon. Har inte tid nu. Johanna har flyttat ut till en egen lägenhet, vilket betyder att mitt badrum och min egna ingång är min igen. Jag har alltså fullt upp med inredning, men det gör ingen för jag älskar det. Ska snart bege mig till Skanstull för träning med Dragons. Äääääntligen. Efter helgen är jag mer taggad än någonsin!! Film på Japanerna är på G på facebook.

Än så länge bjuder jag på den här underbara bilden.


RSS 2.0