<3 sol, D5 och Mallpa

Jag har blivit en sån morgonmänniska. Måste nog bero på att jag och Mallpa haft våra mötestider så tidigt varje dag. Sen är jag nog lite rädd för ångesten att råka sova bort en dag i solen. Det var Hellas igår som vanligt. Idag orkar jag inte åka dit. Var helt slut efter igår. Sviker nog Mallpa lite, men det är idag det gäller för D5, nu eller aldrig. Sista träningen, sista träningen, sista träningen. Det ska nog lösa sig det här mina favvisar! <3 er i vilket fall som helst!!

Nej, nu ringde precis Mallpa såhär på morgonkvisten. Hon kommer hit snart. Vi går till lundis och chillar. Lovar henne även köttfärssås och spagetti till lunch. Ojoj, Im the master! Nu ska jag städa lite. Sen äta frulle. Smisssssskkkk


EM, du kan komma nu



Det finner inga ord för att beskriva gårdagens träning.
Vi är sååå redo nu. Lördag lördag lördag.

GÖRE GÖRE GÖRE
df4e


Sanna 20 baaaast

Min helg har varit bäst. Förutom att Linnea har åkt då. Sannas 20 års fest var helt galen. Jag hade så sjukt kul. Tack tack tack alla underbara människor för en underbar kväll! Här kommer lite bilder, mobilbilder dock.


Syster yster

Idag åker min kära syster. Jag ska spendera varenda lediga sekund vid hennes sida tills tåget går. Det är min ena anledning till varför jag är uppe så tidigt. Hon kanske inte vaknar förens en timme eller två och då vill jag ha allt klart som ska fixas idag så jag kan vara med henne. En jävla månad utan dig. Åh, det här suger. Vi hade iaf det jätte mysigt igår, låg vid lundsjön hela dagen. Varför envisas jag med att sätta mig på en svettig buss från slussen för att sola och bada när jag bara kan traska i 15 minuter så är man vid världens mysigaste sjö?! Man undrar ju. Annars idag är det D5 träning, sen ska vi ut till Sannas landställe. Där är det fest, 20 år idag!! Vet inte vad jag ska ha på mig alls, ångest! Har även lovat mamma att jag ska hjälpa till med en massa papper och grejs inför EM. Ps, jag vet startordningen..




<3<3


Vi lekte Amazing race på hemvägen för att det skulle gå snabbt.
Någon har sämre kondis än mig.. haha SAJK




Jag hatar den människan som särar på oss i en månad.
Vi vet båda vem han är. FAAAAAN

Jag saknar dig redan

draaaagons

Dragons är tillbaka. Helt jävla underbar känsla. Tackar cheerguden för det såhär en vecka innan EM. Tackar såklart också mitt underbara lag för den kämparglöd som finns i varenda en av oss. df4e. Nu vill vi det här.





Om en vecka är jag nervös..

T-r-ä-n-i-n-g-m-e-d-v-ä-r-l-d-e-n-s-b-ä-s-t-a
Mer om min underbara dag senare.

Man blir så lätt förälskad






Ja.

Åh vad jag älskar det här vädret. Åh vad jag älskar att bli brun. Åh vad jag älskar att min mamma och syster är påväg hem med sushi till middag. Åh vad jag älskar att dragons är bäst. Åh vad jag älskar att jag och syster ska ha en heldag imorgon. Åh vad jag älskar Vitamin Wells. Åh vad jag älskar Pitbull - The Anthem. Nu behöver jag en kall dusch. Har nog solsting.



Ja, jag har tandställning och en fläck på linnet. Bjuder på det.

Beat beat, freak freak



Dragons är bäst och nu blir det Hellas med Mallpaaaa, CCCCCCYaaaaa


Jag <3 dig, min fruga!!

Heldag i Hellas kan ej vara något dåligt, det kan heller inte en heldag hos frugan vara. Efter D5 träningen igår följde jag med Nike hem, vi åt middag och la oss framför tven, där somnade jag. Vi klev upp vid tio imorse, la oss på terassen och sen så har vi legat där tills nu ungefär. Frugan står i köket och gör lunch. Det är braaaa. Nu ska jag lägga mig och läsa en stunt till. Pussis

Mot stranden med M&M

God morgon! Om ca 10 min ska jag bege mig mot tåget för att möta MillXor och Mallpa. Vi ska till beachen. Hellasgården för att vara exakt. Mallpa ska tydligen bada, får se hur det blir med det! Efter beachen är det D5 träning för mig och MillXor. Tagga tagga taggaaaaaa!! När jag ändå är inne på träningspåret såhär kan jag lägga till att Dragons är tillbaka. Gårdagens träning tog mig med häpnad. Jag var alltså svettig och lycklig. Men nej, bråttom bråttom. Puuuussssss

Mondaaaaaay and sunshineee

Jag har helt klart jätte svårt att dra mig från att ligga i solstolen på tomten hela dagen. Det är 28 grader i solen. Den är skön. Weho, älska sommar. Om det bara alltid kunde vara såhär! Och plus på allt så läser jag en jätte bra bok = gör det ännu svårare att resa sig ur solstolen!

Tror jag ska börja räkna ner till Britney nu också, det är näääära, 22 daaaagar!!
Och inte för att förglömma så är det endast 12 dagar till EM. Lite pirr i magen där.


Linnea, jag och Nicolina på Gröna Lund

Nora ville dansa lite när sommarkrysset hade genrep

Nora och jag

Gynning och Berg

Sen flög vi flygplan. Världens gulligaste tjej!!

Det blir en timme till i solen, sen är det träning!
Idag åkte även mina kusiner hem till Åre, det är tomt här!! :(

Midsommardagen

Igår hade vi en heldag på Gröna Lund. Himlans vad kul det var. Jag och syster yster lurade med vår 10 åriga kusin Nicolina på allt. Jag mådde dock illa efter typ varje åk, börjar nog bli för gammal för karuseller. Tom Nyckelpigan med 3 åriga kusinen Nora gjorde mig snurrig. Klockan åtta drog sommarkrysset igång och mina favoriter Berg och Gynning var programledare. Var det någon som såg mig på tv? Slutligen, mamma vann en stor kexchoklad och jag åkte insane tre gånger! Ny favorit, japp japp!

Nu ska jag iväg på träning så bilder kommer ikväll! Puussssis


Midsommar

Ett försenat midsommarinlägg. Gårdagen spenderades på skansen hela dagen med två kusiner och en farbror. Det var väldigt mysigt och vi hade himla tur med vädret. Senare på kvällen kom farmor över och vi åt en midsommarmiddag. Spelade lite spel och somnade kvickt. Mycket mycket skön midsommar. Tog en hel del bilder, här kommer några.


 

1.Nora och Linnéa
2. Systra mi
3. Jag
4. Somliga hade lite svårt att få plats. Linnéa och Nora åker bil.
5. Två skrattande sötnosar
6. Min fina kusin Nicolina och jag
7. Tuff Nora
8. Nora, jag och Nicolina
9. Mami och syster
10. Mycket söt Nora
11. Trött Nora efter hel dag på skansen tillsammans med min syster
12. Tjockis Lisa är ungefär lika stor som Nora

Lillis


Är jag sämst eller?

Trött är jag iaf. Mycket trött. I kroppen. I musklerna. I huvudet. Det är okej att klaga i sin egen blogg. Men jag är glad, för veckan har varit bra.

Min farbror Staffan plus två små kusiner kom till Sthlm ikväll. Det är så underbart när släkten kommer och hälsar på för man träffar ju dom aldrig, eftersom dom bor så högt upp, alltså långt bort. Och imorgon är det midsommar, för er som missat det, jag har inte tänkt att fira speciellt mycket. Tänker avstå fylla denna midsommar helt klart. Bara vara hemma, mysa med mina kusiner. Och på lördag ska vi gå på grönalund. Titta på sommarkrysset ska vi göra också. Har dessutom slagit vad med min ena kusin om att vi ska åka allt (hon är 10 år, då är man ju sjukt modig?!). Jag lär ju klara det med en blinkning, har ju faktiskt varit på både Universal studios i Orlando och Disney land i Paris, mer galna karuseller får man leta efter!! Ps. Man får skryta i sin egen blogg också.

Men, nu blir det bedtime. God natt.


Paaarrrrrraaapapapapapapapapaaaaaaa

The gooooood life

Gudars vilken bra träning vi hade idag draaaks. Älskar när allt är positivt. För tillfället är jag ensam hemma, vet inte ens vart min familj är. Men det gör inget. Ska ta med mig mitt täcke och lägga mig i soffan, se slutet på SYTYCD. Waaaazzzzäääääääääääääääää *vink vink*

Jag vill oooockså!!!! *arrrg*

Ska starx bege mig till Slussen för att träffa Sara och Cillo. Like old days. Sen är det träning! Och idag har det ju varit lite sommar värme. Fast inte som på Kreta. För dit ska ju min familj åka UTAN mig. Tack för den. Fast Linnea, du kommer ändå inte vara lika brun som mig när du kommer hem. Sucks to be you. eller va? Sucks to be me annars.

jag kommer ju fan sitta fast i sthlm hela sommaren. fyyyy fan vad ruttet. jag kommer fan ruttna.

Like a bomb

Jag är såååå lycklig. Dels för att det är sol och 25 grader på min tomt (och jag har precis klippt gräsmattan i typ 20 min!!) men mest för att TOP GUN ska göra ny musik åt D5 till EM!!! Så bra så bra så bra!! Nu kommer vi äga ännu mer käner jag! Muscho love. Ska faktiskt kila på D5 träning nu, filma progge och skicka!!

/En mycket lycklig Fridaaaaaa

Men hej


Måndag

- Promenad
- Bada
- Måla naglarna
- Äta lunch hos farmor
- Träning


At the moment

Är just nu på mammas jobb. Sitter och ser ut över sett regnigt city sthlm och hjälper henne att skriva ut massa dommarpapper till EM. Jag är nog världens snällaste dotter. Ska snart sätta mig och äta frukost sen är det lång träning. Har även fått reda på att D5 möter 13 lag på EM och Dragons möter 8.


Det är dom där dubblarna MillXor, faaaarliga!!!

Ska snart, eller om typ 3 timmar bege mig mot Blackan för träning. Tror jag ska underlätta för Mallpa och åka förbi innan och hämta mina flakkläder som lämnades i Ammis tvättmaskin igår. Men först ska jag kladda ihop ett progge åt D5. Haha nerå, inte riktigt så ruttet. Men nu ska det sättas ihop. EM program snackar vi här. 3 veckor för att vara exakt. Vad jag tror iaf. Orkar inte hålla någon räkning. Jag längar iaf.

Och en tråkig nyhet. Det SPÖregnar ute. Jag äger bara en gul regnjacka. Hur tänkte jag nu? Får be till cheer-guden (funkar oavsett om det handlar om cheerleading eller inte) att det slutar regna innan jag måste gå. Oskönt väder. Ja.


Mallpas student

Jag säger bara: Fy fan vad det är dräggigt att åka flak men FYYY FAAAAN vad det är kul!!!! Malins flak igår var helt sjukt. Det kändes som vi var mest taggade i hela världen typ. Jag hatar att säga det men det var nästan roligare än mitt eget flak. Kan iofs bero på att vi inte åkte i stan, det förstörde känslan helt klart. Men iaf, Malins flak var såååå jävla bra! Jag har absolut ingen tidsuppfattning, men det kändes som vi åkte i en evighet. Tills vi hoppade av i t-cen, traskade mot malin, genomblöta, stinkandes, kissnödiga, allmänt jätte äckliga. Så påväg mot Malin hittade vi en (djup) fontän. Jag tror jag dök i, likaså Mallpa. Sen var det mottagning med god mat, god dryck och trevliga människor.


1. LilBOB och Jempa, väntan på utspring

2. En lycklig Mallpa

3. Mallpa och jag

4. MillXor

5. Lollo och Malin




Booooobbbbbbb

Igår kväll var jag fruktansvärt trött när jag kom hem från träningen. Jag gjorde med denna sömnbrist någon besviken. Imorse när jag vaknade ångrade jag att jag var så trött. Jag kommer ångra mig enda tills ikväll. För ikväll är det fest. Malin (älskade) Berg tar stuuudenten!! Jag har en hel del att göra. Hinner inte ens med min morgonpromme. Fan.




Och Dragons. Älskade älskade älskade, bästa bästa bästa.
Och D5, NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI.




Och det här är lycka.


Jag är så lyckligt lottad!!

Alltså! Jag vill bara spola tillbaka tiden och göra om gårdagen. Kärrtorps slutskiva på blue moon bar var så sjukt lyckad och jag hade så sjukt roligt! Rebbi var kalasfull, helt jävla rätt med andra ord. Faktiskt din student. Störtade ner i frugans säng vid fyra i morse. Somnade bums med gott samvete för kvällen var så bra. Här kommer lite bilder.


Tisdag

Idag tar Rebbi, Captain, D5's bästa huvudbas, Sveriges bästa huvudbas, Svettis, Eva (ja, kärt barn har många namn) STUDENTEN!! Det är även Louice dag idag, så det blir pendling mellan mottagninar för min del! Meee like!

Klockan är redan tjugo över elva och jag har en hel del att göra idag, så nu är jag smått stressad! Först, morgon promenad. Alltid lika underbart när det ragnar.


hit the flooooor

Igår insåg jag att du har mer gemensamt med min lillasyster än mig. Eller egentligen insåg jag det för någon vecka sen. Men nu slog det mig igen. Och det gör lite ont. Men inte så speciellt mycket. Det är ju inte så att jag bölar precis. HA!

Bilden har absolut ingenting med texten att göra.


Min fina Jempa och jag i Lördags.

Jag säger då det!

Jag är fullkomligt förälskad i Dragons och allt vi gör.
Me love you, me love vårat EM program. Me love pompoms.

Och D5, allt jag någonsin velat göra, gör vi. Ingenting kan fan stoppa oss.
För mig är ni som godis, alltså det bästa jag vet. Precis efter Brittan dock.
Ååhhhh, Jag älskar oss.

Det här var ett hjärte inlägg till dom bästa jag vet.



Dragons, DM 2009


D5, SM 2009. Mvp, anledningen till
varför vi ser ut som fem skrattande dårar.


Hur kunde jag glömma?!

Så jävla bra!

"Jag har köpt dom på Shoptop"
"Sätt på Poookerstreet"


Hahahah. Tror aldrig jag garvat så mycket.
Sara, student 2 Juni 2009


Nej, du ser inte fel! Det är jag!! Haha


Hjärtekross (typ igen)

Tvättade nyss mig otroligt fina studentklänning. Och vad händer?! Dragkedjan på ryggen blir grön. Alltså va? GRÖN. Jag skulle nog inte skämtat om att jag tänkte färga håret grönt igår. Vad gör jag nu liksom? Jag får cp ryck.

Nu ska jag dra en sväng förbi gamla skolan och lämna bäcker, sen till doktorn, sen äta en snabbis med mor och syster och sen är det D5 and Dragons träning. Me like EM träningar! Me like pompoms! Yaay.


D5 and Dlittle5

Men goooodmorgon!!

Denna morgon är helt galen. Jag har varit på krigsstigen eller vad man nu säger. En ENORM spindel ville tydligen flytta in på mammas toalett. Inte helt okej, inte alls okej från min sida. Den skrämde livet ur mig ungefär. Gjorde några (typ sjuttioelva) försök att döda den (kastade skor alltså) haha, men nej, den lever fortfarande!! Kan min syster eller mamma komma hem och döda den?! Det här går inte!! Funtar starkt på att slänga in katterna på toaletten i någon timme (det klarar dom väl?) och se om dom lyckas döda. Jag vet nog att det bor två mördare i mina kissemissar.

Men iaf. Idag var det en vecka sen. Nu har det gått en vecka sen jag blev arbetslös. Saaaajk. Men det är så sant. Måste ta tag i mitt liv känner jag. Måste också ta tag i mitt kaosartade rum, alla mina presenter som jag fick på studenten ligger fortfarande huller om buller. Inte okej. Och jag måste ta körkort. Jag måste köpa en ny kamera. Jag måste städa hela huset idag.




Det finaste man någonsin kan ha vid sin sida, är detta lag.


Lucky me. Borde jag tänka på lite oftare!

Det är över nu

Hur bra var inte Greys avsnittet igår då? Jag och syster satt och grät floder. Jag tänkte nog på massa annat när tårarna rann ner för mina kinder också. Vad händer nu liksom? På ett sätt önskar jag att EM och hela grejsen var över nu, för jag vill bara flytta. Och nu menar jag inte att jag inte är taggad, för ojojoj, OM vi är taggade!! Men liksom, nu är allt över. Och jag vill inte vara kvar i Stockholm. Allt är ditt fel. Jag som inte skulle bli deppig. Jag vill vara lika lycklig som jag var i fredags. Jag var nog världens lyckligaste då. Herregud, JAG VILL TA STUDENTEN IGGGEEEN!!!! Jag vill vara glada lyckliga Frida. Nej, min blogg ska aldrig bli någon depp blogg, för den är beeeezt. Men man kan inte alltid vara glad. Så låt mig få vara lite ledsen och tycka-synd-om-mig-själv en stund.

Måste nog ut och springa, rensa mina tankar i regnet nu.


Här vill jag vara nu. Fina stugan.
Ska vi åka dit typ NU?


City

Men nu ska jag till stan med Sarah och må lite bättre. Byta ett par nya skor också, DÅ mår man ju bra. Nya skor alltså. Jummie.

Saras stuuuuudent!!!

För igår tog min alldra första bästa vän studenten! Visst hade hon otur med vädret, men vem bryyyr sig egentligen när man tar studenten?! Det var iaf mycket trevligt och sluskivan var satan rolig. Nacka gymnasium alltså, kanske lite för stor skola?! Äsch vem vet.

Annars för allas information så är jag sjukt deppig idag. Jag behöver Dragons, jag behöver D5. Himla tur att jag får en touch av båda två idag. Jag tror inte folk fattar, det gör faktiskt ont. För mig är det inte ett skämt, du är inte ett skämt för mig. Men det har ju hänt förut så jag har lärt, jag vet hur du fungerar, ändå ger jag mig in i det hela. Allltssååå, jag är arg på mig själv. Jätte arg. Du är inte värd att gråta för faktiskt.

Slänger dock in en fantastisk bild på Sara och mig från gårdagen, haha. I love you!




Sa jag förresten..

ATT JAG SKA GÅ PÅ BRITNEEEEEY!!!!!!?


Jag och frugan (Nike alltså) den 14 Juli!!!
Tack mina underbara vänner och coacher som gav mig denna, I looooove you

Studenten

I fredags var jag lyckligast i världen. Och då menar jag verkligen lyckligast. Dagen jag väntat på i 19 år är över. Men den var bäst. Bästa dagen i mitt liv, någonsin. Champagnefrukost hos Calle, skriva i mössor, sista skolfotot någonsin, hej då-samling i klassrummet, studentlunch, aulan (där det blev tal och sång), UTSPRING, FLAK, mottagning, SLUTSKIVA. Och jag vill göra om det miljoner gånger även om jag idag har skrubbsår som en 10 åring på knäna och en glasbit i foten (= måste gå till doktorn idag)

JAG FINNER INGA ORD FÖR HUR BRA MIN STUDENT VAR!!! Får lite tårar i ögonen när jag tänker på att allt är över. Även om jag hatade min klass så har jag ingen längre. Haha. Whatever. NU BÖRJAR LIVET.




RSS 2.0