Saturday


Åkte till forum med mor och sis


Sprayade hennes hår svart (grått) för ikväll skulle hon vara batman. Cute!


Sen gjorde jag förrätt till mig och mamma.
Lägg märke till rosetten och Halloween duken, haha, skitful!

Nu blir det en havrekaka och latte, snart är det körslaget.


Sing a million song to make you smile

Ikea-Köttbullar-Inredning-Garderobsstädning-Bröstcancergalan-City-Bio-Popcorn-Fame-Ännu mer city-Middag hos farmor-Idolmys. Ungefär så har mina senaste dagar sett ut. Det är så skönt att ha en icke stressig mamma och en syster vid min sida dessa lov dagar. Jag saknar dock dragons och våra bästa träningar.

Denna låt spelas förtillfället i mitt rum (varning för känsloframkallande, men jag är ju smått förälskad i måns och hans wannabee..) Även denna. Och denna.


Hahaha, lite arg.


<3


I tell you lover and lover

Myst i Mölnvik hela dagen. Samlade mina arga känslor och var glad hela dagen istället. Sushi till middag och jag blev ännu gladare. Snart är det greys och nu ska vi ha manikyr mys. Suger apa att frugan och Sanna (även Mallpa) åker till London över "lovet". Buhu. Jag vill också träffa min saknade fru därborta. Saknar er redan! Idag får ni en dagens och en bild på vår vän älg och syster.


Diiifajjv

Klockan var kvart i tolv när jag kom hem från träningen igår. Hällebyhallen, vi ses aldrig mer. Men kul hade vi, diiiifajjv. Tror jag har lite träningsvärk i magen. Nu ska jag och syster till Värmdö marknad, eller vi skulle iaf, får se hur det blir med det. Med tanke på dagens omständigheter så är jag inte speciellt sugen att spendera en dag med henne.

Men men, det stoppar mig inte från att bjuda på lite härliga bilder från gårdagen!



Och juste, igår var det exakt en månad kvar till Tyrre och VM.
Freaaaking crrrrazy.


Tisdag

Påväg till jobbet. Sovmorgon idag, skönt! Har glömt bort att det är höstlov denna vecka, inga träningar och det suger. Fast jag har köpt nya örhängen, och sånt blir man glad av! Rosetter, alltså! Önskar mig en rosett tatuering på Miami Ink, av den snygga killen, skulle mycket väl kunna bli verklighet.


See you again


Monday

Hemma. Fortfarande vuxenpoäng att ha sällskap med mamma till jobbet, eller till Slussen då. Kvart i sex steg jag upp. Nu ska jag ta en powernap, sen blir det stan för att träffa plast syster och mamma för dom är i sthlm och sen troligtvis D5 träning. Natti.


det är fredag och jag gillare

Herregud vilken helt sjukt freaking jävla bra träning. Tummen upp för världens bästa lag, Dragons. Allt för mig, godnatt.

Friiiiidaaay

Det känns och syns att jag gått upp innan sju hela veckan. Jag menar vem trivs egentligen med påsar under ögonen? Nej, typ ingen, men smink fixar och jag är nöjd med denna vecka. Inte nog med det så ska jag strax röra mig mot stan för SUSHIlunch med mamma, Johanna och hennes mamma som är här från Luleå. Supermys. Träning ikväll också, fashion. Känns som jag skriver det i varje inlägg just nu, men det gör inget, så fint ord. Fashion. Appropå ord så lärde jag mig ett nytt igår, Farstaglitter. Inte så svårt att fatta vad det betyder. Inga fördomar här inte, nej nej. Ha-ha.

Nu är jag besviken

Har inte fått någon respons på något som betydde mycket för mig. Jag känner att jag bara vill skita i det, men det går inte. Åh det här suger. Nu ska Linnea dammsuga mitt rum, bara för att jag är bäst. Själv ska jag ta en lååång dusch. Imorgon ringer klockan halv sju. Fint fint fint.


Lucky 48

Absolut världens bästa träning igår, faaaaashion. Förstår inte vad det kom ifrån, men det går bra nuuuu!! Längtar till fredag, imorgon alltså. Idag ringde klockan 05.45, rätt så oskön tid. Men jag och mamma ska ha sälsis till jobbet. Vuxenpoäng. Det gillar jag. Pyss.


Det gillar vi

Åh Starbucks, välkommen till Sverige. Typ äntligen.

Obsessed


Ja så..

Vill bara påpeka att Fierce, det är som mitt ord.
Det är ju typ jag som kommit på det. Haha

Now Im that bitch



Klockan ringde 06.00 imorse. Gick hemifrån tjugo i sju. Det var som att gå upp mitt i natten, inte en människa (nästan) ute och det var kolsvart. Och barnen bråkade med mig, jag ville bara sätta mig ner och gråta lite. Men det gjorde jag såklart inte, åt lite gröt till frukost istället. Sen belönade jag mig själv med solning. Nu ska det målas naglar, morgondagen tillåter inte, absolut inte, svarta naglar. Klura på den ni. 39 dagar till VM också. Wooooppaa.
Över till Fula Betty och DH.


VM

Idag är det 40 dagar kvar till VM. Det blir nionde gången jag tävlar denna tävlingssäsong. Eller 08/09 är ju egentligen över, men eftersom vi kör på ungefär samma program (dock 30 sek kortare) som på EM så räknar jag VM till last seson. Det är helt underbart att få tävla igen, det absolut bästa som finns. Vi har också fått reda på vilka länder vi möter: Österrike, Chinese Taipei (huh?), Tyskland, Norge, Philippinerna, Sri Lanka. Spännande. Jag längar. Diiifajjv.


Thats a keeper, k-k-k-k-keeeper

Helgen flög iväg. Jag är ingen helg-bloggare. Så, nu vet ni det. Men min helg har varit allderdes jätte bra. D5 träningen i Lördags ligger varmt om hjärtat, jösses vad detta kommer bli bra. Hihi. Sen var det Hamburge lagande hos Mallpa, det gick också bra, haha. Later Jempas 20 års fest. Kan sammanfatta Lördagskvällen såhär: Igår (även idag) hade/har jag träningsvärk i magen för att jag skrattat så mycket. Det är underbart att ha så underbara vänner som gör att man bara skrattar och skrattar. Nej men nu ska jag ta igen de GG avsnitt jag missat.


Lollo och Mallpa med sina charmigaste miner


Lollo (haha) och jag



Jempaaaa på bordet!!


Schteeek, hahaha


Spårat

a

Kan ju bli en kul kväll.


Scteeeeeek


If Britney Spears were President.

Skämt åsido. Jag har för första gången i mitt liv (typ) sovit bort en hel dag, ja, nästan iaf. Var jag tvungen att göra det en fredag? Drog mig ur de varma täcket vid tre snåret, åkte in till stan och träffade frugan, köpte mig en t-shirt och åkte till träningen. Bästa Dragons.

Okej, morgon dagen, alltså Lördag är liksom rååååå planerad. Stan med Mami på förmiddagen, D5 (VM TRÄNING!!!) 13-15, hem till Mallpa med frun, äta middag, fix och trix and lateeeer Jempas 20 års fest. Jag känner mig laddad inför en toppen Lördag. Nu ska det packas väska och sen blir det sängen. Min misse ligger redan och väntar så sött på mig.


VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5 VM D5



Ehja, nu kanske ni förstår the bignews som jag ville berätta förut!
D5 tävlar VM 28-29 November. Likey likey.


Fantasylost.

Godmorgon! Jag sov som en prinsessa ända tills mamma väcke mig vid halv åtta. Blev lite sur, men sen var det bara skönt. Fast då jag inte somnade fören halv två igår så kanske jag ska lägga mig på kudden ett tag till. Annars så gick träningen igår super. Dock så var Petra från fashion group sjuk så det jag hade längtat mest efter att få köra fick jag inte köra. Mina flickisar typ ägde igår också, har längtat efter att få skiva det. Och nu ska jag bjuda på något kul. Jag, Emma och Linnea hade en trist eftermiddag härom dagarna.
Det resulterade till detta.


Winter

Kul att det är vinter. Jätte kul. Inte alls kul. Nu ska jag traska (i vinter vädret) till farmor, sen träning! Pödeeeeey.


En helg, Mallpa häng och gosig katt.

Ligger hemma hos Mallpa och slappar. Eller hennes morbrors lägenhet för att vara exakt. Här har hon bott själv (eller okej, med nattis) i snart 2 veckor. Helgen har flugit förbi med jobb, jobb, jobb, frugan middag, utgång och träning. Kommer nog sova skönt inatt då jag somnade i soffan hos barnen imorse! Jaja, bjuder på en gosig bild på mig och katten Sessan, tagen typ nu.


..

Äntligen. Bästa fashion grupp. Äntligen.

Draft: Okt. 8, 2009

Jag gick igenom lite mappar på datorn. Mest från EM i somras. Och då slog det mig (som så många gånger förut) att jag älskar nog Dragons mest i hela världen. Och just på EM, då var det så mycket kärlek att jag ville bara gråta. Och vi kickade ASSSS, yes, det gjorde vi. Bäst bäst bäst. Fast då ska vi inte tala om årets lag. Äääälska!!! Jag är så himla lyckligt lottad. Ska tänka på det när jag har mina lite sämre dagar.




Älska räls!!!

Tordag. En bra Torsdag. Mys hos frugan innan D5 träning. Eller okej, tandläkaren gjorde min dag lite åt det dåliga hållet. De lovade September, det blev till en julklapp och NU 2010. Såklart jag vill få världens snyggaste tänder, men är jävligt trött på skiten. Den har nu suttit där och sett ful ut i tre år och en månad. Och det blir fler månader. Må det hända innan februari, förbjudet att hinna fylla 20 med tandställning. Ber till (cheer)guden, funkar alltid. Ska strax röra mig mot sängen. Imorgon ska barnen lämnas på dagis. Sen ska jag sova lite till.

Och älskade D5. Lucky five. Finns inga ord, bara en jävla massa kärlek.


The truth

Jag går och lägger mig med ett leénde på läpparna.
Och ett plåster på hakan, men det behöver vi inte tala om.
Smått lycklig känner jag mig, undra hur jag mår imorgon. Bra hoppas jag.

Onsdag

Jag kan inte bestämma mig om jag vill vara Ankan eller Guldfisken på msn. Typ så känner jag just nu. Lyssnar på Afasi & Filthy gör jag också. Har önskat hela dagen att jag vore en katt. Tänk att bara ligga och chilla hela dagarna, gosa med sin matte och skippa alla problem i hela världen. Sajk. Kommer aldrig hända så det lika bra att ta sig i kragen och kanske göra lite mat innan träningen. Ta - mig - i - kragen - var - det - va?


ONCEAGAIN


Krigsskadad

Man kan känna sig jävligt misslyckad ibland.
Man kan känna sig jävligt glad ibland.
Man kan känna sig jävligt förbannad ibland.
Man kan känna sig jävligt sorgsen ibland.
Man kan känna sig jävligt illamående ibland.
Man kan känna sig jävligt lycklig ibland.

Jag har ingen aning om hur jag känner mig just nu.
Jag har ingen aning om hur jag vill känna mig just nu.
Jag har ingen aning om hur jag borde känna mig just nu.

Men nu syndar jag med B&J


Skitliv

Typ såhär mår jag precis nu: Vill bara packa mina väskor och dra långt långt härifrån. Har haft en riktigt rutten dag och det verkar bara bli värre. Varför är hela världen emot mig? Jävla skitliv. Inget kan få mig på bättre humör en dag som denna. Möjligtvis en miljon då, för lycka går att köpa. Hoppas barnen är snälla med mig imorgon. Annars får jag fan psykbryt. Imorgon ska jag träffa SS, as I miss. Skönt.

Ge upp

Man vill ju bara skjuta Basshunter när han dyker upp på Spotify. Verkligen uuäk.

Day N' night


Diiifajjv

Helt grym träning med laget igår. Älskar våran dans så mycket att det gör typ ont i mig. Har fått massa bilder från Helling (som vår privata fotograf har tagit) som ska upp på fejsan, typ nu!!

Denna lördagen har spenderats i Sundybyskolan. D5 träning för hela slanten. Freaking awesome. Vi fem mot allt, jag säger då det!! Ikväll blir det hemmakväll har jag bestämt mig för. Har varit allderdes för trött idag, inte värt att riskera att vara lika hängig imorgon. Fint. Det blir jag, mamma och körslaget ikväll. Inte att förglömma popcornen. Åh vad mys. Nu ska vi äta middag.

Fierce



Och idag är det FREDAG. Ska snart åka till Sickla och hänga med frugan. Sen har vi träning, rykterna går att det bli massa pyrre idag, det ser jag mycket framemot! Och mitt hår. Älskar att vara mörkhårig. Tänker aldrig mer bli ljus. Älskar den här också. Appråpå ingenting så hittade jag och Milla en mobil igår, vi fick panik och visste inte vad vi skulle göra.. Så vi smsade lite, haha. Skit kul. Den är dock tillbaka lämnad till ägaren nu. Men kul vare, och eh.. måste kila. Peeeace.


I tell you why



Spotlight don't do you justice baby

Här sitter jag med färg i håret. Eller okej, halva färgen sitter i pannan, på öronen och i nacken. Jag är sämst på det här, ändå envisas jag med att göra det själv. Känner mig stressad också. Ska möta MillXor klockan fyra i slussen, må jag inte missa mitt tåg (fast det har ju aldrig hänt förut, reb är imponerad!!), sen vidare hem till Jempa. Här ska det skapas guldprogram, vet dock inte vad laget heter, vi har ju satans många lag nu.. Är vi Sveriges största cheerleading förening eller ÄR VI!! Det är vi. Nu ska håret sköljas ur.

Jag är ett morgon monster

Mamma väckte mig tjugo över sju.. Kunde jag somna om? Nej. Nu, en timme senare har jag ätit lite jordgubbskräm och funderar på att städa mitt väldigt stökiga rum. Ja. Det känns väl jätte skönt att ta tag i det såhär på morgonen. Har en hel del att göra idag också. Men måste det vara så jävla idiotiskt kallt ute, man fryser ju i skinnjacka. Kul. Neeeeej. Måste köpa mig en stor (grå eller svart) halsduk. Färga håret måste jag göra också. Verkligen!!


Sistah and me, sommar 2008, mitt hååår!!!


RSS 2.0