Vad säger vi? Jo,

det är mycket kärlek i paradiset. Vi ses om en vecka världens bästa lag.

Sunday

Systra mi allsvenska match.
Lunch hos farmor.
Sickla, lämna in min ruttna mobil.
Åkeshov.
Blackan.



Och vänta, jag har typ lov nästa vecka!!?


When it comes down to it, it's all just a game


I said maybe

Jag och Linnea har en plan för nästa OS. Vi ses där.


You saved me.

Så avslappnande med en heldag med mams och Linnea. Varit på gymmet lääänge och storhandlat på maxi, skönt att bara släppa allt och bara vara. Även att jag sov ca 13 timmar i natt, tyder mest på att jag inte är van att jobba så mycket som jag gjort senaste veckorna. Myskväll och mello ikväll. Dreggel på måns..

Worktime


Jobb, jobb, jobb. Men träning sen och jag är taggad.
Och lollo kommer idaaaaag, nu äger vi djävular!!


This is

Såhär känner jag precis nu. 1. Är taggad för devils samträning med dolphins imorgon. 2. Det har börja släppa för D5 och jag tror det här kan bli grymt. 3. På fredag är det, ja, tro det eller ej (typ) DM. Nu kör vi Pradise. Jag längtar. Nej, men.. lång dag imorgon = sängen NUUUU!!!


Okej, här.



Och kolla på Ben i dansen. Vem äger?
Det ser man ju bara i våran dans brudar.
Och jag tror som sagt dom dansar för oss, snart är vi däääääär.


The ladies in red.


1243. Paradise. Fashion. 5 av 5 möjliga.
Håll-stå-gå. RINGEN. 2010. LMFAO. DM. Tagg.
Kalk till annat än svett. Lycka. SM. Ännu mer tagg.
Florida. Worlds. Miami. TOP GUN.
EM. Pyrre. WOW. Åkeshov.


Jag tror dom dansar till oss, Dragons


2 månader

Och just nu betyder en drakfamilj mer än någonsin. Eller nej, inte bara just nu. Föralltid. Om två månader är vi färdig packade, då ses vi på arlanda om några timmar. Vi ska dit, vi ska göra det tillsammans. Tänk på den underbara PARADISE filmen som vi fått av våra fantastiska coacher. Vad gör vi? Nu kör vi. I love you.

Den här är till er.


-

Nej, nu åker jag och solar. Sen möter jag Mallpa och går en sväng på stan, sen är det träning. Inget nattjobb idag, underbart. Hem och sova. Check. Hej.


Av paradiset mår man bra.




det är för kort, det här, livet

Jag borde vara lycklig över min lediga fredag. Nu har jag för en gångs skull tid att städa rummet, tvätta min mega hög smutskläder och sola. Men nej, jag orkar inte. Jag orkar fan inte. Mår illa och vill bara gräva ner mig under jorden. Sånthär borde inte få hända. Idag tycker jag alla ska krama sina nära och kära en extra gång, berätta hur mycket man tycker om varandra och vara glad för det man har. Jag gör det.

Rest in Peace

Det är idag man ångrar att man klagar över småsaker. En tung dag. R I P


BIRTHDAYGIRL

Happy Birthday to ME.


Fråga mig inte hur det känns, för det känns precis som igår.
Men 20 år, ja det är jag iaf.


Let's crawl

Kan vara så att jag blir vuxen imorgon. Rätt oskönt att jag jobbar på Tordag, annars hade det blivit spårad utgång!! (Dock rätt skönt i shoppinglandet om 2 månader) Även att Dragons kör på Frida tema imorgon (hoppas fan inte ni glömmer, hahah) Nu blir det mot sängen. Imorgon vaknar jag av ljuva stämmor (inte), frukost på sängen och presenter. Själv då? Haha.

Och alla mina underbara vänner. Firar min födelsedag med en shot eller två efter träningen som slutar nio. Hör av er för kramkalas!

You can talk

Vad är oddsen att det går en film som heter RÖD DRAKE på tv nu, såhär några veckor innan DM? STORA!!!

Some friday night pics



All the right moves?

Man vill ju bara hänga sig. Vilken jävla skitdag. Slutade dock lite bättre med spagetti carbonara och ett OS-GULD till Kalla.

Bilder var det ja..

Eat sleep CHEER

Helgen har rusat förbi. Träning i fredags. Utgång på den också. Dragons paradise lagkväll hos Coach Keski på Lördagen. Typ världsbäst. Hem och sova. Tränar möte på söndag förmiddag. Tillbaka till Coach Keski. Söndagshäng där. Och träning. Helt galen cheerhelg och jag älskar det. Nu måste jag sova bums. Bilder kommer imorgon.

Man finner ju inga ord för svennebananen


Iwantitthatway


It's FRIDAY

8 timmars sömn känns bra. Drömde dock hemska drömmar om DM, mest om D5, vi hade inte ens ett program klart på tävlingsdagen. Fy, jag får typ gåshud när jag tänker på det. Usch. Annars så ska jag snart åka till jobbet. Ikväll är det träning (ni har väl inte missat den otroligt fina bilden Anna-Maija har gjort? Nej, jag tänkte väl) och vi kommer rocka, har den känslan. Jag är sjukt taggad. Det blir även utgång ikväll, Chaarmy ska driva en klubb med två killar som har premiär idaaaag, kan man ju inte missa! Galna priser i baren och gratis inträde hela kvällen tackar man inte nej till. Hoho. Nej, packa väskan och gå till tåget vare.


Min mallpa


Du vet att du vill kolla.


Fireflies

Jag borde ju typ bli frisör. Fixade en snelugg på typ 5 minuter, det var väl ingen match alls. Nu rör jag mig mot solarieöarna och sen deviiiiils!! Skönt med en ladig dag också, tråkigt att dom går så snabbt bara..


Vippppps så hade man en snelugg


I keep breathing

Det finns inget annat lag i hela världen som klarar sånnahär motgångar. Världens bästa Dragons, jag säger inget annat. Annars så fyller jag 20 om en fucking vecka. Och imorgon är jag ledig hela dagen, det betyder sova läääänge, slappa och sola. Hörs tomorrow. Peace.

Whatever you say Iam

Och appråpå dålig uppdatering: Jobbar och tränar natt som dag. Men eeeeh, shopping pengar til US and A bara rullar in. Me likey. OCH DEVILS VAR BÄST BÄST BÄST IDAG.


Dagens sms

Från Limpan.

"Vaknade precis ur en underbar dröm. Vi var i Miami på en mataffär, alla köpte varsin B&J och sen fick alla smaka av varandra. De var så jävla gott och vi låg vid poolen och åt. Mums!"

This time I think I like it

Bilder från dagens träning. Världens bästa dragons. Och på onsdag är det både tema och pandoras ask, (eller pandoras box, som top gun väljer att säga).




Så dog man lite igen då.


Vi seeeees

Legat på latsidan hela dagen. I sängen alltså. Nu måste jag rusa till tåget, jobb 19-04.


Obs. mallpas tröja, tack älskling.


I took the night

Jaha, vad säger man. Man kläcker ur sig att man är dödstrött på jobbet och en snäll skiftledare frågar om jag vill gå hem. Tackar man gud nu eller, han kände nog med mig. Så, hemma är jag ca 3 timmar tidigare än planerat. Nu ska jag och Pöjken sova. Istället för godnatt så säger jag: DET ÄR SÅ JÄVLA MYCKET PARADISE JUST NU. HELA ÅTTA GÅNGER IDAG. (Robinsin kikade faktiskt in lite också.) MEN FY, SÅ JÄVLA BRA. Puss på er, alla DRAGONS PARADISE deltagare.

För skön.



Säger godnatt med denna paradise bild.

Tänk på mig imorgon,
så kanske min fredag blir lite lättare.
07.15: Lämna barnen
10.20-16.30: Sturebyskolan
18.00-21.00: Dragons paradise
22.30-04.00: Nattjobb

Rätt död på lördag. Hej.


Men snygg


My love is like a battlefield


PARADISEEEEE PÅ RIKIGT

Gårdagen var så jävla bra att jag vill trycka på rewind och göra om den sjutton tusen gånger. Tack paradise. Tack mina vänner. Tack VIP avdelningen som inte hade någon koll. Tack Hells. Nu är det dags att ta igen lite sömn. Uppdatering kommer kanske imorgon. Lite bilder också, bara för att jag är nöjd och ni ska bli avundsjuka (haha).

Ps. Cimon blev utkastad. Vi hann inte hångla.

Paradise. Hells. Taggad.

Skulle behöva en nap på sjutton timmar, men går det? Nej. Är hos Mallpa, precis tvingat in henne i duschen, försöker få henne att inse att vi har lite bråttom. Det blir devils träning, nivå och paradise final på hells. Jobb på stureby imorgon så inte allt för party hard. Pyss.

(HEEEEEJA JACKIEEE!!!!!)

Hair, bow, flawless

Idag har jag gjort en cheer bow. Eller egentligen har jag gjort två, men den ena är inte klar. Så, lilla P (Pöjken) fick stå modell för den första och såhär blev bilden:





För tillfället tittar vi på Paradise. Vad är det egentligen som är så bra med det?


Tyyyyypiskt

Så klev man upp halv sju och fem minuter innan jag skulle gå så ringer pappan och säger att Alma är sjuk. Whateveeeer. Irri iaf. Även att jag har dubbelbokat mig på Stureby imorgon, bra jobbat Fritz. Och även (igen) att jag har lovat att ta ett tidigare tåg på onsdag till barnen, det blir ju jätte mycket hells imorgon då. Suuuuck. Hade ju lovat Cimon att gå..


RSS 2.0