22 tjejer, men ett hjärta


What a feeling

Lite oskönt att mitt tåg varit en halv timme försenat både efter fredagens och söndagens träning, där har man stått i slussen och frysit häcken av sig, att komma hem till en varm säng är dock dubbelt så skönt då. Träningarna har dock ägt och vi klättrar uppåt. Vi är så grymma på att rädda sånna här situationer, det älskar jag med oss. Helt otroligt drakar. Och fashion, har inte så mycket att säga förutom tack tack och återigen tack. Älskar oss.

Så nu ska jag röra mig mot sängen. Klockan står på halv sju, då blir det till att lämna barn. Har dock ett lite större problem. Mitt busskort gick liksom ut idag. Får nog rymma från konduktören imorgon bitti, sen gå och köpa det där förbaskade terminskortet så jag kan ta mig någonstans. Måste förbi tandläkaren också, kul att en plupp på tråden bakom tänderna redan lossnat. Sen ska man till farbror doktor också. Hoppas på något positivt där.

Ett stökigt godnatt. Och en godnatt puss till världens bästa lag.

Kiss N Tell

Ska röra mig mot solarieöarna och sen långträning.


Får aldrig nog.


You'll never be me

Och underbara dragons. Underbara fashion. Godnatt.

Dagens

Dagens person och citat:
"Ibland blir man så trött på sig själv. Man vill ba: Karin, gå och lägg dig" - Karin (Svennebanan) Eliasson.


 
Fina Kakka


Battlefield

Jag och Linnea var ute på äventyr imorse eftersom det är förseningar överallt. Eller äventyr och äventyr, vi gick till Worldclass. Inte så värst långt alls, men mysigt i snöstormen. Ja och nu då, här sitter jag med typ världens snyggaste tänder efter en as grym träning med D5 & devils. Nu blir det sängen med ett jävligt stort leénde. Imorgon är de jobb som gäller och till kvällen dragons. Somnar till denna (och i mina tankar cheer extreme sr elite som är så äckligt grymma.)


Min fina syster


Och igen..


Här har ni en dagens outfit, haha
(ursäkta häxan)



(Observera snöflingan)


Men mest undrar jag,
vad gjorde Caroline af Ugglas på devils träning?!


Fool you once, fool you twice


She's dancing like she never dance before.

Jag känner mig lycklig, varm, omtänksam med också lite rädd. Herregud.

Aneverendingstory

Jag älskar er

 


My face is gonna hunt you

Jag gör ofta misstaget att sätta mig framför datorn, vid matbordet eller tvn när jag kommer hem från träningar. Då är man ju trött efter en timme eller så och pallar man duscha sen? Eh nej. Inte nog med detta så var det grova förseningar på tåget så jag och systra mi satt i slussen i typ 40 min. Men iaf, nu sitter jag här i soffan, NCIS i bakrunden, gäspar, önskar jag orkade duscha, behöver tvätta håret och allt, med en lite sne näsa. Helling langade en jävligt skön armbåge på kvällens träning, inget ont baby. Längtar tills imorgon gör jag också. En godnatt bild bjuder jag på.


Alltså, hjärtekross

Men Cimon?! Mitt (och MillXors) hjärta gick sönder en bit. Nu blir det jobb på stureby och ikväll är det dragons paradise. Vi klarar det här nu.

Twerk

Allt är så upp och ner just nu. Hatar det. Jag måste tröst sola.
Idag ska jag även till tandläkaren, men nej nej nej, jag kommer väl komma med min otur så rälsen åker inte idag heller, känner det på mig. Kul att fylla 20 med äckel räls.
Va? Jag? Bitter? Nej, verkligen inte.

Fast den här är rätt bra.


Alltså..


Beeeedtime

Laddar för skönhetssömn. Det är jag fan värd, känns som jag har dygnat.

Finest Awards

Jag var precis med om en sjukt rolig grej. Tänkte att jag skulle gå in på finest och rösta inför galan dom ska ha. Röstar på allt och alla, som jag känner för stunden, bäst klädda kvinna är utan tvekan Sofi Fahrman, röstar och scrollar ner.. Vad finner jag? Bäst klädda man, min kusin Björn!! Och här hittar vi konkurrenter som Joel Kinnaman, Adam Tensta, Måns Zelmerlöw, Jens Lapidus mfl. Jag blir så glad. Så, in och rösta nu nu nu med er!!!


Wish me luck

Jaha okej. Så jag klarade att stå upp till fyra igår, somnade inte vid disken som jag var orolig för. Men så min dag då? Vaknade kvart i ett, åt frukost, satt lite vid datorn, gick och la mig vid halv två igen och sov tills nu. Och nu ja, ska jag duscha, äta middag och åka in till jobbet igen. 19-04. Ja, ni kan ju tänka er själva hur det känns. Inte nog med det så brinner det i min hals och min näsa är täppt av snor, kuuuul. Wish me luck.

Nothing's gonna stop us now

Har börjat på något femhundra trettio gånger nu. Men sen ångrar jag mig. Tänker på frugan som är nyopererad i knät. Tänker på hur lycklig jag är att D5 har någon som Linn. Tänker på att jag längtar tills vi får vår musik. Tänker på att Dragons är det bästa som finns i hela världen. Tänker på den 20 April, då blir jag så fnittrig, då vi gör världen lite osäkrare, då vi checkar in på samma hotell som TG. Sen tänker jag på 22&23 April. Då D5 tävlar om en guldmedalj på riktigt i USA. Och sen tänker jag på Dragons igen. Vi ska tävla Worlds. En dröm som blir sann. Och årets lag, fan brudar, det kan inte bli bättre. Tillsammans klarar vi allt känns det som. 27 Mars.


Man undrar ju vart ni andra 10 håller hus?!
Våga inte glömma ett tema igen, haha.

DRAGONS PARADISE
du vet att du vill kolla


Fly like your hot

Paradise Danmark är sluuuut!!! Helt galet, rekomenderas varmt till den som känner för ett nytt beroende. Inte nog med det så vann dom BÄSTA. Min snygging alltså, min också, min min min. MAn kan ju önska iaf, även om han pratar danska. Nu ska jag åka mot frugan för mys innan träning. Vet du frugan?! Du är bäst. DM är för dig dig dig dig DIG!!!!!


(om jag fan så ska skruva eller något!)


And smile, everybody Pose

Jaha, onsdag morgon. Veckorna går så sjukt snabbt och snart är det DM. 67 dagar kom jag och Mallpa fram till igår. Jag längtar. Nu ska jag till Astrid och leka lite med barbie. Och detta gjorde min morgon, äääääälskar dansen!!!


My game, my rules

Det är trubbel i paradiset och jag är rätt insnöad. Har man en gång börjat kan man aldrig sluta. Nu blir det lunch med Sara på forum. Sen Devils. Kanske kommer en helg uppdatering, vem vet. En bild på mig och Säändra från i lördags kan jag bjuda på så länge.


Welcome to the jaguar NATION



Jobb: 11-17
Träning: 18-21
Dragons pardise toooonight.


I could spend my hole life

Helt freaking underbar träning. Bästa dragons. Bästa D5. Mot sängen med ett leénde på läpparna. Lalalalala

Dragons Paradise. Du vet att du vill kolla.

Lite smygkär sådär

Jaha, hej. Morgonen till ära har man lekt med barbiedockor och lagat frukost till barnen, även gått långpromenad i det iskalla men härliga vädret. Nu tänkte jag nöta några paradise danmark avsnitt. Appråpå Paradise så har jag ju en liten förälskelse i Cimon, jag vet egentligen inte varför, det bara är så. Och när jag fann den här så smälte mitt hjärta lite.


Man vill ju bara pussa på honom!


All this crazy shit

Idag har jag bara haft allmänt ont i ryggen, tänk om man liksom bara kunde kapa av den ibland? Vore ju skönt. Annars så har Paradise varit rätt lamt idag. Är dock lite småförälskad i Nick, men danska är fult. Nu ska jag mot stan, åka pendeltåg, åka buss och sen devils träning. Äääääntligen. Träffa mina fina Mallpa också, såklart.


Farligt, farligt

Jag har vänt lite på dygnet de senaste dagarna. Eller beror ju såklart på att jag jobbade mina första schemalagda nattpass i helgen. Att sluta fyra och inte vara i säng fören fem på morgonen tar på en. Krigade upp halv sju imorse för att äntligen träffa mina barn igen och följa dem till dagis. Kom hem igen vid elva, la mig i sängen och kollade lite på Paradise Danmark, vid ett somnade jag och sov till typ fyra. Ap skönt. Sen var det D5 träning, fantistiskt. Me love, me love, me love. Det här kommer bli sååååå bra. Imorgon ska jag nöta hela jävla Paradise Danmark. Haha, fan vad jag är töntig.


Ska jag vara ärlig så var jag sjutton år när den här bilden togs.
Om en månad fyller jag 20. Galet.


I'am the queen

76 dagar.

Underbara friiiiday

Beger mig mot stan, sen blackan för träning och sen jobb till fyra.


Lilla P

Lilla P var så rädd för Tanja i natt att han kissade på sig, i min säng. Min lilla älskling.


SNURRIGT, SNURRIGT


En artikel i metro härom dagarna

Och hallå ni som tjatar på mig, på min uppdatering. Det är ju niiii som är dåliga, kommentera mera!! Jag hittar ju på massa roligt för eran skull. Kommentera så kan vi ha kramkalas. Och imorgon är det äntligen träning. Fan vad man kan sakna laget. 2010 startar imorgon. Me love it.

Annars så är det sjunde januari idag.
Det betyder Hoffmaestro på bygget.
Önskar jag var i åre idag också.
Jag vet dock att Jempi kommer dansa och sjunga med lite för mig.


Slapp Torsdag

Jaha, här ligger jag i soffan med mina leopard tights och glor på extreme home makeover, rätt trist program. Trodde jag skulle jobba idag, men icke sa nicke. Kanske lika bra med tanke på nattjobb i helgen, k-o-m-m-e-r-t-y-p-d-ö. Nej, lång promenad med Tanja och lite Harry kanske..?


Hahaha


Don't hate on extreme



Fy fan i helvettttteeee vad bra dom är.
Sjukt att jag ska få se dom på riktigt i April.


I got over you

Lilla P är min räddning ikväll. Känner mig ovanligt deppig. Kan bero på munsåret som är på G, äckligt ont gör det. Ska lyssna på lite Melissa Horn. Möjligtvis duscha och tvätta håret. Haha. Imorgon ska jag sola för nu har MillXor kommit hem från Canarieöarna och är allderdes jätte fräknig och brun. Kanske ska jobba också.. och äta soppa ska jag göra. Gå lång promenad med Tanja låter lockande det med. Och lyssna massor på Brittan, får mig alltid på bra humör. Rörigt, eller ska jag säga stökigt?


Önskar jag var i Åre med Jempiiii


All eyes on me

Namn: Frida Rebecca af Kleen

Kallas för: Fritz, Affe, Af K, af Kleen

Stjärntecken: Vattuman

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: Endast öronen

Tatueringar: Nej

Längd: 1.73

Skostorlek: 40

Hårfärg: Brunt egentligen, mörkbrunt nu

Fräknar: Sorgligt nog inte

Motto: Vinn eller försvinn

Kär? Kanske..

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, det är något jag tänker på varje dag

Tycker du att du är attraktiv? Det kan vi väl fundera på

Dricker du? Ja?

Röker du? Verkligen inte

Vilket schampo använder du? TRESemme

Vilken parfym använder du? CK, Ralph, Victoria's Secret

Vad är du rädd för? Har en skräck för stora fordon, mörker och att typ få acne eller något sånt hemskt.

Gillar du att tvätta? Nej, men sånt man måste göra

Gillar du berg- och dalbanor? Jaaaa

Senaste…

Filmen du hyrde? Harry Potter med mina krullisar

Filmen du köpte? Oj, har typ aldrig hänt

Låten du hörde: Hotel Room Service med Pitbull & Nicole

Låten du laddade ner? Put it in a love song, eller nej F5 2010

Personen du ringde? Lil' sis

Personen som ringde dig? Jobbet

TV-program du såg? Paradiiiiiise

Person du tänkte på? Den är svår

Favorit…

Låt: See you again - Miley Cyrus, tröttnar aldrig

Sak att göra: Tävla

Sport: Cheerleading och Skidor

Dryck: Vitamin Wells, fläääääder

Kläder: Springbrallan och ett stort linne

Film: HP är min kärlek

Bil: HUMMER

Serie: GG, Desperate, The Hills, PH (jag är en tönt typ)

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Usch och fy, ja

Gråtit över en flicka? Ja, fast inte på samma sätt som över en kille

Ljugit för någon? Ja, men vem har inte..

Varit i slagsmål? Haha nej

Blivit arresterad? Nja

Träffat någon från internet IRL? Ja

Antal…

Gånger du varit kär? Jag är typ kär i alla

Gånger ditt hjärta brustit? En vidrig gång

Hjärtan brustet på grund av dig? En eller två, eller vad vet jag..

Tjejer du kysst? Man kan bara hångla med sina bästa vänner

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? SAAARAAA

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Oj, har inte räknat


Senaste…

Boken du läste? Aldrig fucka upp

Personen du fick e-mail av? Coach Lina

Personen du fick brev av? Var väl något kuvert på julafton

Personen du fick sms av? Rebbi

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Igår

Saken du köpte? Linnen på Bikbok

Vad har du gjort idag? Varit i Tyresö och kollat på fotboll (hahah)

Brukar du svära mycket? För mycket

När stiger du upp på morgonen? Helt klart olika

Vad har du på dig? Duntofflor, mjuiks och vitt linne

Vad ska du göra ikväll? Typ se på film, äta middag och träffa MillXor som kommer och hämtar Humlan

Vad är du allergisk mot? Kaffe med mjölk

Var har du ont? Ingenstans, just nu

Använder du hårspray? Inte till vardags

Kan du stå på händer? Ja men visst

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan om man måste..

Salt eller socker? Sockerrr

Gillar du ketchup? Ohja

Är du glad nu? Är nästan alltid glad faktiskt

Var du glad igår? Ja herre, skrattade så jag hade ont i magen igår

Vad dansar du till? Typ allt!! (men mest tooook the night)

Stockholm är… ? Trist

Göteborg är… ? Ännu tristare

Kan du sjunga? Ja!!

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti och köttfärssås, Makaroner och köttbullar

Land du vill besöka? Oj. Ska jag välja bara sådär huxflux nu? Mexico, Australien och Usa hundra miljoner gånger igen.


Roomservice

Jag är fan skön. Igår var det ju inte alls trettondagsafton, det är ju idag. Tur att det finns någon som Blondinbella, hon vet ju ta mig fan allt. Och där rättade hon mig allt. Nu ska jag bege mig långt hemifrån. Linnea spelar cupfinal och bäst man är där och ser på när hon vinner guld, på trettondagsafton och allt. Hej


Familje Geni = jag

Jaha. Trettondagsafton är nu över. Familjen Eriksson gick precis hem till sig. Vi har ätit middag och spelat spel i flera timmar. Super kul, men nu är mina ögon så trötta att dom hänger. Imorgon spelar syster final i någon cup (bra koll) så jag ska bänka mig med Emma i någon bollhall. Nu blir det borsta tänderna, nya vecko revyn och sängen.. Möjligtvis lite Irene Huss om jag orkar. Och PH råååå missade jag idag. Snyft!!!!




Emms


Starbucks latte och SPEL


Och vad gör lilla-P på bordet?


Baby you really, really, really wanna open pandoras box?!

Trettondagsafton och jag tror ni har saknat mig. Ska snart sola, träffa mamma och gå på forum. Det har hänt så mycket sen jag liksom uppdaterade den här bloggen. Rätt skönt att ha lov, även om jag har jobbat rätt mycket. Saknar dragons gör jag också, helt fantastiskt att träffa några på älvsjömässan i söndags. Vi ses på fredag.


Jag och min kalender. Avis? Haha


Well, thats your lost

Jag lever. Har bara en grej att säga. Solkortet är återigen mitt och nu kan allt bli som vanligt igen. Nu ska jag bli brun. Thank god. Nu mår jag bättre. Eller okej, en grej till. 2010 is soooo on. "Man blir knäpp av för mycket youtube filmer". Craaazy

Bjuder på en bild också, min fina syster.


RSS 2.0