Scooooooore high, D5

Så är man hemma från Tyskland och här sitter jag med ett VM SILVER runt halsen.


Bäst bäst bääääääääst.


Skämtaruu, det är torsdagkväll

Är det torsdag kväll eller är det? Har för det mesta gått runt med packånget för jag har inte pallat ta tag i det, det är så trist att packa. Men det börjar likna något nu. Jag har dock bara en vardagsoutfit med mig, räcker det? Har spenderat hela dagen på stan, verkligen hela, åkte hemifrån vid åtta och kom hem vid åtta. Har ont i fötterna. Men ska inte klaga för imorgon åker vi. Helt crazy. Tyrre. VM. D5. LÖN. Kan inte bli så mycket bättre.

Nu: Färga håret
Later: Packa klart
Imorgon: Tyskland med D5


SNYGG


Och vi ska glittra mina flickor, OM vi ska!


Morning after dark

Skjut mig vad trött jag är.


I've got a little secret for ya

Onsdagen är över. Blir dock lite ledsen när jag tänker på att jag inte kommer träffa dragons fören nästa onsdag, en hel vecka alltså. Men sen så slår ju tanken mig att jag faktiskt ska tävla VM i helgen. Har jag sagt det? På lördag och söndag får jag sätta på mig dräkten, fixa håret, sminka mig med massa glitter, vara lite nervös, träffa massa chingchongare och se dom sjukaste trevåningarna eeeever. Som jag längtat efter den här helgen. Som vi slitit för den här helgen. Älskade D5, vi tog oss hit själva. Om jag skulle dö nu så skulle det vara med huvudet högt, fan vad jag är stolt över oss. Med detta går jag och lägger mig. Kärlek till Sveriges bästa group stunt, även Europas nästbästa, fast det har ingen betydelse för i mina ögon är vi världsbäst.




Paaaaaaasta pesto baby

Säger ju det, nu är typ onsdagen över! Bara lite pasta och pesto ätande, åka lite kommunalt och en träning kvar på denna dag. Har legat i MillXors soffa ungefär hela dagen. Uppladdning inför VM kallas det också. Nu längtar jag efter dragons. Puss!


Så som i Himmelen

Det är så sjukt att dagarna går så snabbt. Nu är liksom tisdagen över, eller först ska det ses på Desperate. Men sen är det liksom onsdag och den kommer gå hur snabbt som helst, sen torsdag och sen är det FREDAG, och då åker vi. Jag toklängtar. Dagen i ära har jag solat, varit på arbetsintervju, åkt massa bil med mamma, varit en snabbis hos emma, varit på jensen (typ södra) och hämtat en påse och städat mitt rum. Och appråpå ingenting så är jag sjukt trött på all denna New Moon hysteri. Med tanke på att jag somnade när vi såg Twilight på glyget till USA så kan det ju bara inte vara en hit. Vampyr? Jag säger bara realitycheck?! (Milla & Linn)


Okej, innan jag städade mitt rum (host).
Och klockan på väggen har stannat, haha.



Pussas med lillis.


Lärde mamma hur min webcam fungerade, haha


Jävla rygg och 3 dagar

Vad vill cheerguden mig? Jag ska faktiskt tävla VM i helgen så nu får det vara slut på ryggont. Imorgon om jag hinner ska jag till farbror doktorn. Men vad ska dom göra.. "Du måste vila i 2 veckor från träningen" Men nej, tror du att det går, iiiidioter!!! Om någon vet en jäkligt bra idrottsdoktor, AKUT, så tveka inte att ge mig tips!

Men, utifrån mitt ryggont så går det fantastiskt bra nu. D5 är sjukt redo. Jag längtar så det knakar i mig (ja, på riktigt tydligen), tänk att man kan säga på fredag åker vi. Känner mig lycklig.

Nu ska jag titta på film, Benjamin Buttons.

I did tonight

ÅH vilken bra träning. Fashion, vi imponerar på mig. Det går så framåt. Hela laget, vi imponerar ännu mer på mig. I love it.

Var hos frugan tidigare idag. Fann massa fina bilder från i somras på hennes dator. Annars åt vi mellis och snicksnackade om allt mellan himmel och jord, eller nej, det var ett hett samtal om just en sak, men det är inget jag kan skriva om här. Kanske i framtiden, vem vet. Nu ska jag och mammsen gå och lägga oss, har en lååång dag framför mig imorgon som inleds med *host host* solarieöarna (ska faktiskt tävla om en vecka, då är det heeelt ok)

Jag saknar det här, verkligen jätte jätte mycket.


Everytime I walk in the club

Jag blir knäpp. Knäpp på mitt rum som ser ut som ett bombnedslag. Knäpp på mig själv, som verkligen inte pallar städa. Knäpp på vädret. Knäpp på mig själv igen som aldrig tar tag i viktiga saker. Sist men absolut inte minst, helt jävla sjukt knäppt att vi åker om en vecka. En jävla liten fjutt vecka. Sen är det VM. Är vi redo? Ja, jag tror det, en söndags träning som väntar bara. Nu till mitt messy room.

Men alltså btw, det kan ju inte bara vara jag som sjunger med?


För kul.



Här sitter jag jag fördriver tiden med lite cheerfilmer på youtube.
Och vad finner jag?! Ja, se själva!
8.42, man ba HEJ.


Don't act like I never told ya

Det är en värdelös dag idag. Jag känner mig värdelös. Önskar att jag var någon annanstans. Ja, alltså det är inte så att jag önskar jag vore död, det vore bara löjligt. Men tänk om jag hade flyttat härifrån när jag hade chansen. Trött på det mesta. Längtar till våren, till värmen, till tävlingar, till USA, till vår flytt, till min 20 års dag, ja men, till lycka. Varför händer det inget galet? Jävla-skit-tråk-äckel-Sverige.

Skulle kunna döda för att få åka till Alperna nuuuu


Jag har inget att skriva. Bjuder på något jag drömmer om så länge.


Det är onsdag.

Kul att jag hade gjort starbucks kaffe imorse som jag skulle ta med mig när jag gick hemifrån, glömde det såklart hemma. Så nu har jag stört mig på det ända sen jag gick kvart över sju. Har planerat att kolla på det nya The Hills avsnittet. Mina tankar har ändrats, jag gillare, även om inte Lauren är med. Kristin gör det fan bra hon med. När jag ändå pratar om serier så kan jag ju nämna att GG är över mina förväntningar, älskar det!! Bästa eveeeeer. Ja, så är det. Appropå ingenting så är jag hemma hos MillXor och nu ska jag göra tee. Längtar till träningen gör jag också. Hej.


Blogdry, haha

Målar naglarna i en stressad situation (=ser ut som ullas naglar när hon målar). Ska åka till forum och luncha med Sara. Det regnar som en, ja fan vet jag. Önskar att jag var i Miami. Ska förresten dit i April för er som inte visste. Florida med fördendelen. Nu ska jag hoppa i vattenpölar till bussen. Smiskkkkkk.


D5mdjdjgff


D5 träning snart. Har jag sagt att vi tävlar VM om 12 dagar?
Vet inte vad jag hade för tanke med bilden,
men det måste man inte alltid ha, tankar alltså.


Messy messy.

Sitter och pluggar. Ja, alltså plugg som jag fått av en tant, en snäll tant. Mer än så behöver jag inte säga. Men det är faktiskt kul. Igår var det dock lördag och det nalkades utgång. Började med en pördig middag med trevligt gäster i form av Åsa (ingen Nike dock), Johanna och hennes mamma Astrid och min Rebbi, ja, såklart mamma och syser var ju med. Vi snörplade rött vin och snackade om allt, och då menar jag allt i cheerleading världen. Vad får man inte reda på om man sitter med Svenska Cheerleading förbundets ordförande och vice? Haha, skämt åsido, tro inget illa! Vid nio halv sprang jag, Johanna och Rebbi till tåget. Det blev förkrök hos Hanna, där även Jempa, Agust och Sanna befann sig, sen skulle vi till Collage, kom dit vid elva, vakterna segar med att släppa in folk vid den här tiden eftersom listan går ut halv tolv. Suger balle, för vem fan betalar 160 spänn inträde, eller alltså, jag skulle nog kunna göra det, men inte igår, kände inte för det bara, köper hellre en tröja på typ gina för dom pengarna. Jag och Johanna tog våra frusna fötter och gick till donken, köpte en cheerburgare och åkte hem. Men ack vilken rolig kväll. Vilka fantastika vänner jag har. Kärlek till er! Nu ska jag gå loss i köket. Härliga söndag!!

Bilder från igår.



On my radar

Behöver jag påminna om att det här är det absolut bästa i hela jävla världen.
Nej, men jag tänkte väl.



We are

Jag sammanfattar denna fredagskväll med att kopiera Coach Keski/Kwarnmarks status från facebook. Imorgon blir det upp rätt så tidigt, städa rummet och D5 träning. Om tre, möjligtvis fyra träningar åker vi. Idag är det faktiskt 14 dagar kvar, ja, två veckor.

Det här är underbart:
OMG. Dragons best pratice ever. The routine already looks really good. Thank you girls for doing it so good and thank you slampas for the killer as routine. And gregg for the music. Im in Love.

Såhär går det till.

Okej, nu är jag vaccinerad mot den nya influensan. Jag som har jobbat med den två dagar i sträck och sett närmare 500 nålar stickas i barns armar tänkte faktiskt strunta i det, men sen slog det mig att här har jag chansen att slippa stå i kö och tjofaderittan allt vad det nu är. Ungefär såhär gick det till, jag satte mig på en stol, hon tog fram sprutan där nålen är ungefär 5 cm lång (obehagligt), sen tog hon tag i armen och högg (jag lovar) in sprutan. Det sved lite, men schviiissssh bang pang så var det över. Sen var jag kaxig hela dagen och sa att det inte kändes någonting i armen. Senare på kvällen vid typ sju började jag bli stel, men nu till det värsta, jag trodde jag skulle typ dö inatt för jag hade så ont och det har fortfarande inte gått över. Blev dock lycklig i hjärtat när jag berättade för Astrid 4 år imorse att jag tog spruta igår, då klappade hon mig försiktigt på armen och blåste lite som att jag precis hade gjort mig illa. Men nog om detta nu. Jag kan berätta att det är minus grader ute istället. Det är en sån härligt obehaglig känsla när ansiktet liksom fryser till, precis som att stå på en alptopp (typ 30 minus) med skidorna på. Men nej, nu blev jag allderdes för skidsugen. Det är trots allt Cheerleading som står på schemat idag. Fredag den 13de, men vem bryr sig, ikväll kör vi grabbar.

Jävligt dålig fantasi

Lämnat barn. Jobbat med sprutor. Tränat. Jobbat mer. Tränat mer. Lurat Sara big time (jävligt skön, för hon drog tom till med en mening i bloggen, sin blogg alltså). Sovit för lite. Borde egentligen sova nu också, men det är svårt när endast kroppen är trött men inte ögonen. Imorgon ska jag ta svin sprutan. Även om jag redan haft den nya influensan så ska jag ta steget att bli stucken, stort steg för mig, men jag menar kan 13-14-15 ta den utan ett ljud så vore det ju pinsamt om jag skulle gnälla. God natt alla underbara fina (mest Dragons) och sov gott.


Ja, men kul



Jag känner mig ungefär såhär. Orkar egentligen inte ta mig ut ur huset, men jag ska göra det iaf. Man måste ju, tror jag ska sola som belöning. För vadå egentligen? Jag har något att skryta om förresten. Min syster ska börja spela Junior Allsvenskan, ja, fotboll alltså. Hon är bäst. Stoltare storasyster får man leta efter (som jag känner idag).


Jag dör, så jävla kul


Seventeen days to go. Två veckor och tre dagar. 17.


Snälla tomten..

mest av allt önskar jag mig en Pomerian.




Eller en Chihuahua.


En helg i bilder


Älska fashion <3


Fett snygg


Mallpa chillar


Lunch hos frugan


Så går det om Helling styr kameran


Sanna och Jempi hos Hanna


Jempa och frugan, också hos Hanna


Me love Brittan

Kul att jag fick grov migrän hos barnen imorse. La mig i soffan en stund, men det hjälpe inte. Gick till skola vs dagis, kändes som jag skulle svimma sjuhundratusen gånger. Klarade mig och halvspranf hem. La mig i sängen och sov tills nu. Huvudet mår bättre. Jag kanske behöver lite frisk luft. En spring runda maybe?! Jaja, såg något som jag är mest sugen på. Så snälla tomten, se det här.


Omg Im going crazy, maybe cause were so amazing

Dragons dragons dragons. Fashion fashion fashion. Orkar inte med ett poet inlägg, är bara så jävla lycklig. Fan vilket jävla lag vi är, helt sjukt. Dynamite Dragons 2010 spelas på repeat. Den är fan bättre än Brittan, och bättre än så, det är svårslaget. Hur ska jag kunna somna efter en träning som denna? Fast äsch, vem faaaaaaan bryr sig!? Sluta le, det kan jag iaf inte.


Dynamite Dragons 2010


Wake up in the morning, feeling like P Diddy


Det känns som jag är taggad. Själv?


Såhär känner jag..

Det blir utgång ikväll. Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Kanske ska börja fixa mig nu så jag är klar vid sju? Önskar att jag hade den där nya jackan nu. Och dom där nya skorna. Varför är inte mitt hår ännu mörkare? Varför höll inte canarieöarnafärgen lite längre? Önskar att jag hade ett par lösögonfransar. Sist med inte minst, jag vill ha en liten hund.

Wooooouuououooo


Bad Romance

Mitt humör är på botten. Rå botten. För det första så "råkade" jag stänga av mobilen på träningen för att jag ville spara på batterier.. Tror ni jag minns min pinkod? Eh nej. Slår fel tre gånger, här inser jag att min trevliga resa hem på äckel jävla Saltsjöbanan blir utan både musik och mobil. Jaja, det var bara att rota fram Pukkoden när jag kom hem. Fann tom med två stycken, funkar någon utav dem? Nej! Blir helt jävla pissförbannad. Saken blir inte bättre när min mor slänger ur sig "Ja, så går det om man inte håller reda på sina saker", du gör inte saken bättre röt jag och stängde in mig på mitt rum. Såg även precis att det saknas en jävla massa pengar på mitt konto också, suger ännu mer. Tänkte även att jag skulle lyssna på lite musik såhär på fredagskvällen, men hittar jag min ipod?! Nej! Jag orkar verkligen inte med detta. Jag går typ och hänger mig själv. Men tack liksom. Jag har en jävligt skön fredagskväll, själv då?


Update 01.10:
Ipoden är på fest (någonstans i nacka) med idioten till syster, det känns oerhört tryggt. Och mobilen kommer sättas på 09.00 imorgonbitti när jag ringer kundtjänst. Nu till sängen och Pöjken.

I wanna go crazy


Hoppar runt till One Love med David. Nu ska det minglas.


We heard you missed us





22 dagar. D5


Jävla slask

Jag förstår mig inte på slaskmodet. Det är illa. Snart ska jag bege mig i mot stan och vinterjackan åker så på. Senare ikväll är det Relesefest för min kusin Björns bok som han skrivit, Jorden de ärvde. Äsch, nu ska jag mysa lite med min misse i soffan.


Don't take this all to serious


Onsdag

Det är så jävla kallt ute att jag typ dör. Och inte nog med det så småsnöar det. Så nu för att behålla den lilla värme som finns ska jag göra te och sen ta en varm dusch, sen ska jag in mot stan innan träningen. Åh, jag är taggad, känns som det var evigheter sen man såg laget. Kommer bli faaashion. Och inte att förglömma, idag är det världens bästa mammas födelsedag. I love you mami. Pyss.


Sju månader går snabbt



Okej. Jag har galen gåshud.
Och vi måste ju bara ha dom fetaste tictocarna i hela världen. Älskare.
Känslan av att sätta allt, finns inget bättre.


Om en minut, om en sekund.

Idag har jag och Gustaf tagit en trip till Canarieöarna, fram och tillbaka liksom. Den satt fint alltså! Tack för den min fina Gurra, om två veckor är vi där igen! Jag har även hunnit med en trip till Stureby, inte alls lika långt dock! Sen har jag och syster gjort hemmagjord pizza till middag, nyttig med fullkorn alltså! Snart börjar desperate men först ska jag faktiskt tvätta lite. Sjukt trist. Men gör man det med lite sånthär i öronen så blir allt så mycket lättare. Men iaf, imorgon ska jag äta lunch med en gammal flamma, ja ni hörde rätt, Sandra Lantz. Och imorgon är det äntligen träning också. Finally.


Då är man lycklig

Melissa Horn är så fantastiskt underbar. Verkligen inte min typ av musik, men det här är helt otroligt. Har verkligen fastnat för hennes låtar! Me like! Eftermiddagen spenderades hemma hos MillXor. Vi tittade på massa gamla cheerfilmer och fick oss en hel del skrattanfall. Kul kul. Nu ska jag ta en lång dusch sen får man se vad som händer! Haha. Äsch, hej då.

Och jag längtar tills Onsdag. Dragons.
Och 25 dagar till Tyskland. Woppa.

Kan det bli roligare?


Whaaaatever

Så var det omtalade höstlovet över. Veckan har ju flugit förbi. Rätt bra faktiskt. Imorgon kommer frugan och Schteekarn hem. Det är bra för jag behöver frugan här och nu. Vi måste prata, tror tillochmed att jag måste ställa in kvällens planer för jag känner att jag måste ha lite tips från coachen (frugan) först! Jag har ju fan ont i magen!! Haha. Det var så längesen jag gjorde sånthär, känner mig ju herregud som en tantilishious. Jaja, nog om det.

Nu ska jag åka lite tåg, sen tunnelbana ända bort till Skogskyrkogården. Och jag får mer ont i magen för varje timme som går! Vad har jag gett mig in på? Typiskt!

New York

Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan.

RSS 2.0