ASfSDGKIsdjgkdgsäa typ

Jag är typ världens lyckligaste och jag vill bara skrika ut till hela världen varför jag är så lycklig. Men inte än, möjligtvis imorgon.. Heerrreeguuud iaf!!!

1 2 3, Not only you and me

Jag lyssnar sönder Britneys låt. Lyckas alltid med sånt, så när folk börjar tycka den är bra så tycker jag den är uttjatad. Det får bli så den här gången också, för den är ju så bra!

Kan klockan bli typ halv fem så jag kan få åka till träningen bara?!
Ser framemot allt. Eller nej okej, nu ljög jag. Kan helt ärligt säga att jag inte ser framemot springningen med vikterna, jag brukar inte vara sån, för det är faktiskt riktigt skönt när man sprungit klart och hoppstyrkan är done. Men idag är min kropp trött. Fast det kommer gå bra bra bra. Drar på lite Hey Hey Hey Hey Hey i öronen!! Nu blir det gröt. Ciao.


Mycket nu.

Vem bad om vinter? Om det ska vara kallt så ska det vara snö och man ska ha fötterna i ett par pjäxor, en hjälm på huvudet och röjja i offpist. Åh, jag älsar det. Blev helt jätte skidsugen. Kommer drömma om stekande sol, nypistad backe och alpernas fina toppar. Och en varmchoklad på det. Möjligtvis några heta skidkillar också. Jaja, jag ska upp halv sju imorgon.. Så sängen.. Men herreguuud, jag har The Hills som väntar och två GG avsnitt, inte nog med det en nysläppt Britney singel också. (Tack Lina!!) Vilken kväll. Sömnen kan vänta till morgondagen, jag kan ju sova hela dagen om det ska vara så. Taggad för träning är jag iaf.


Innan jag går..

så ska ni också såklart få skratta lite. Jag och käraste Mallpa, ombytta roller (som det borde vara..) Rätt så stark tjej, den där Malin. Eller va? Jag är ju topp.


Don't take this all to serious


Nu blir det rosett och rosa nitarmbands inhandling.
 Sen devils-träning. Ser framemot det.


WISHITWASSUMMER

The Hills har inte släppts ännu. Jag har ingen koll på tidsskillnader, så jag håller mig tills ikväll. Har öppnat altan dörren några gånger idag och fan vad det är kyligt ute. Det blir ju tjockis halsduk på idag säger jag bara. Ska strax hoppa in i duschen, sen ska jag möta mallpa på stan, hänga lite, sen ska vi på devils träning. Ja, för allas information så ska jag bli tränare. Måste ju hälsa på mitt framtida guldlag.

Och btw. Jag och frugan strosade på stan innan söndagens träning. HMs barnavdelning är en rosa rosett värld heeeelt i min smak. Im in love. Och inte nog med det så vet jag precis vart man kan köpa den perfekta maskeradutklädnaden. Just det, HMs barnavdelning. Himmelrket. Ska faktiskt gå förbi idag och handla ett fashion armband. Kan egentligen inte förstå att jag delar med mig av mina rosetthörnor.. Kanske för jag är snäll. Nej (JO), nu - duschen. Jag fryyyser!!!

Och eh, favoritlåt.

29 September, finallllyyy

Tänk om klockan kunde bli 10.00 i USA nu! Mitt hjärta kommer slå volter. Det är Tisdag den 29 September. Vad händer idag om inte.. THE HILLS Säsong 6 premiär. Som jag längtat, finally.

Sen så om man känner för att bry sig så har jag så grov träningsvärk i mina lår att jag inte ens kan.. ja, typ sätta mig på toaletten utan att ta stöd. Jag vet ju var den kommer ifrån, och jag lovar.. det är värt det om jag så ska leva såhär resten av året.


-

Känns ju jätte tråkigt att Peter Jihde är allderdes svettig på tvn.
Han som brukar gå runt och vara skit snygg i sin röda kavaj. Mums.


Det går vilt till

Frågor som jag ställt mig själv under dagen. Varför älskar jag sockerfri oboy? Varför har mina grannar köpt en verkligen jätte-snygg-vill-ha HUMMER? Är det bara för att jag ska gå och sukta efter den varje dag? Varför måste en flytt process ta så lång tid? Varför har inte jag körkort? Varför har jag tänkt hela dagen att jag ska gå ut och gå, men det har fortfarande inte blivit av? Pallante. Är as trött också. Men jag längtar till Hollywoodfruar. Som jag sa till mamma så är det ju jätte bra att dom gjort ett program om min framtid. Maria alltså, inte Anka, för överdrivet. Skämt å sido. As tråkig. I-lands problem, det finns gott om dom. Min syster är ju bevis på ett.


Me love.


..

Lucky 48, jag säger då det. Dragons.

Day five, TGC - the end

"I don't care what they should say,
I don't even look their way"


Dragons 2010

Det är så konstigt att när vi ses på onsdag så har vi ett program att köra. Jag blir helt varm i kroppen när jag tänker på det, jag tror nog inte vi fattar hur jävla grymt det är. Men hej å hå, är vi typ grymmast i världen eller? Ja, det är vi. Kommer sakna att ha bögfest på träningarna. Och hallå, det är inte många som får fina ord från en real DIVA!!!


Frugan, jag saknar dig

Frida säger:
hörde att peter stannar lite längre, paaarty!!!

Nike - säger:
aaa vi ska rå gå ut på torsdag! uppskriven över allt!
åååh man får dansa på bord och stolar å bardisken överallt! bästa bästa!!! Laroy kan döö!

Frida säger:
vaaaaa, miii gaaad!! rhodos all over!!! mee like

Nike - säger:
hahaha jaaaa vet!


Den dagen.

Jag är avis på er som går sista året i skolan. Även om det är tufft så vill jag vara där igen, allt är värt det för att få springa ut där med sin vita mössa och vita klänning för att få mötas av dom man älskar allra mest. Jag vill göra det igen, igen och igen. Utan tvekan den bästa dagen i mitt liv. Bli lite snurrig i huvudet på champagnefrukosten, hänga i skolan sista dagen någonsin, student lunch, sista gången i klassrummet, hej-då-annika-bästa-mentor, aulan, spriiinga ut, ont i nacken, lite tårar, flak flak flak, lila giiirls, jätte full, jätte blöt, anländer till mottagning jätte äcklig - öl luktandes men dock mycket lycklig, dusch, presentöppning, mingel, massa fix, slutskiva, ännu fullare, lite minnesluckor här och var, lite tårar till, vi-får-inte-tappa-kontakten-snack-bla-bla, däckad på nattbuss, vet inte vart jag är, taxi, sängen, 
men ack så lycklig.







1. Time for flak flak flak
2. Mina bästa kusiner
3. Något taggaaaad
4. Jätte äckliga efter flak, men glada!!
5. Typ så mådde jag hela dagen
6. Vi-får-aldrig-tappa-kontakten-snacket.



Day four, TGC - I don't even look their way

Det känns mest som att jag är tom på ord. Ojoj, fiiiierce. I love Dragons.
Här får ni lite (svettiga) bilder att njuta av. Älskareee.


Rebbi och Tiny


Malmgren och Helling


Maria


Coaches


Malmgren, Frida (nr.2) och Helling


Ben och José sötar sig (bögar sig) haha.


Reeeb


Vi ba spelar galna


Malmis är inne i sitt och jag.. är bara allmänt svettig.


Jag är arg.

Linnea, om du läser det här så vill jag att du ska veta att: 1. Nu låser jag mitt rum. 2. Om du tar något som är mitt en gång till så river jag ner ALLT i ditt rum, inte bara garderobem alltså. (Och du kan fet glömma att jag städar upp det) 3. Kan du bara fatta att jag är så arg på dig just nu så min hjärna kokar. 4. Jag börjar undra på riktigt om du fått en smäll eller något och tappat en dos med hjärnceller?! Eller så är det väl för att du röker ett paket om dagen. (Hoppas mamma läser det här).


Tackar gud för att vi inte är speciellt lika
och att jag har en hjärna som fungerar normalt.


SÅkul

Hahaha. Sexy Chic, va? Sexy biiiitch!!! Jag dör.


Fierce

THE HILLS RETURNS ON TUESDAY!!!


Day three, TGC

Det var igår alltså. Somnade i soffan när jag kom hem. Var rätt så slut. Finns inte så mycket att säga, det här kommer bli så sjukt bra! Nu ska jag sova vidare lite till. Peace.

It's friday and Im in love

Bråttom bråttom. Ska hämta ut min mobil i Sickla som varit på lagning, eller jag ska rättare sagt få en ny. Inte alls oskönt. Sen ska jag halvspringa hem till Sanna för att fixa lite grejer innan träningen. Kommer bli aweeesome. Nu måste jag rusa. Ikväll kör vi brudar. Pyss på min katt och alla fina människor (dragons).


Day two, TGC

Helt underbart. Dag två är dock dagen då man känner efter lite extra (för mycket) och har ont i knäna för man står så mycket. Men annars är allt freeeeaking crazy. Eller, det är så jävla fiiiierce!! Men nu måste jag verkligen sova för imorgon ska jag lämna barnen och min klocka ringer halv sju. Oskönt.


José och Helling leker lite.


Fantasylost.

Seg dag. Torsdag. Har längtat efter kvällen hela dagen, gör det fortfarande. Men nu ska jag till farmor och få i mig näring, sen stan en snabbis och sen är det träning. Camp, day two. Tjäää.


Hipphipphurra

Grattis min fina vän på din födelsedag



Fritzlovesyou


YOUWISH

Jag har besöksrekord på min blogg idag. Fieeerce!!
Nu ska jag röra mig mot sängen med ett SÅNTHÄÄÄÄÄÄÄR stort leénde på läpparna.
(Ser ni?)


Day one, TGC

Okej. De tre divorna klev innanför dörren, fnitter fnitter fnitter från våran sida. Sen var det bara att köra. Början är spikad och vi är som tjugo vilda drakar i en mörk natt. Du vill inte stöta på oss alltså. Det här känns för bra för att vara sant, men det är sant. Nu blir det dusch, MAT och sömn. Mycket skönt att mami kom och kikade lite så jag fick skjuss hem. Annars hade jag inte varit hemma nu. Hjärta henne. Men mest, hjärta mitt lag. Vad vore jag utan er, inte fan vore jag co captain iaf. Haha, I love you.
Inte nog med det så är man kär i tre bögar som frugan så fint slängde ur sig.

Och Malmgren, helt rätt, klart den ska upp på bloggen!


Ha-ha-ha

Igår kväll när jag skulle gå och lägga mig så skrattade jag mig själv till söms, ungefär. Hittade/Såg något så pinsamt - kul - löjligt - omoget - ja-allt-du-kan-tänka-dig på en av dom lite större bloggarna. Mohaha (ungefär så lät jag).
Men det roligaste med det hela är; Jag vet att ni också skrattar.

Nu dansar jag och mitt lyckorus vidare till dyyyyschen, later tågstationen. Ja, sen är det helt enkelt träning. Den här dagen har gått ganska snabbt. Har även ätit mycket pasta idag (som alla kommande dagar), det är den bästa uppladdningen för fem tuffa dagar. Slut snackat, nu fick jag lite bråttom. Maybe cause were so amazing.

TOP GUN

Jag typ flög upp ur sängen imorse. Halv sju ringde klockan, barnen bråkade med mig, men jag var lycklig ändå. Ni kan ju gissa varför. Vore underbart om den här dagen kunde gå jätte snabbt.
Top Gun Camp, starts today.


Ben and the Slampa (José)


Mitt hjärta

Men åh, tänker ni.. En katt?! (Syftar på Reb) Men då ska jag tala om för er att kärleken till ett husdjur är något av dom större kärlekarna. Och detta skriver jag för att jag och Pöjken ligger och myser såhär innan idol. Har till och med letat fram hans favvo låt eveeer på spotify.. Och nu vill ni veta vilken såklart. Well, Mariah Carey - We belong together. Måste vara för att han älskar mig så mycket. Den är som gjord för mig och min prins.



I don't see so clearly

Jag går på högvarv. Känns ungefär som att det är tävling imorgon. Det är det iofs också. Skulle man kunna säga. Vet inte varför jag skriver två inlägg direkt efter varandra. Jag hade väl helt enkelt mer att få ut. Har jag sagt att Top Gun kommer imorgon..? Kan ha missat det.

Maybe cause were so amazing

KAN INTE SLUTA TÄNKA PÅ TG. IMOOOOORGON SMÄLLER DET.
Jag mår som en gud för tillfället. Tänka sig hur bra jag kommer må imorgon då! Jag vet inte ja, men bra. Woooopa. Vidare till städskåpet, tvättkorgen och sen greys. The best damn thing your eyes have ever seen. JAja. Herrreeegud, så jävla tagg bara. Nu KÖÖÖÖÖR vi brudar.


Jag säger såhär; Det var ett underbart år, men det var då.


Oskön Tisdag

Vaknade med en bula i pannan imorse. Vid två tiden dunkade jag huvudet rakt i väggen, inte med flit alltså, i sömnen, ganska oskönt med tanke på att jag fick rejäl huvudvärk och hade svårt att somna om. Inte nog med det så har jag på något sjukt sätt sträckt ryggen på vänstra sidan. Också rätt så oskönt. Ska strax bege mig mot Sturebyskolan för att hålla idrottslektion med Rita. Men först ska vi äta lurre. Catch you laaaater.

Imorgon KÖÖÖÖÖR vi. There can be only one. TOP GUN


Plasticfantastic


Måndag

Halv sju är en oskön tid för klockan att ringa en måndagsmorgon. Fy fan vad jag var trött. Inte nog med det så började småttingarna inte förens tio idag. Jag tror jag halvsov i soffan en timme till Askungen. Väl hemma somnade jag i soffan igen. På riktigt, vaknade nu ungefär. Känner mig fortfarande trött. Helt galet. Annars så vill jag bara ha en svart/vit sjal med döskallar på. Jättegärna.

På onsdag kommer TopGun, lalala.


My face is gonna hunt you

Ja, ställer frågan till mig själv. Vad fan annars? Vad fa-an annars?
Jag älskar Dragons, det gör jag verkligen. Godnatt.

SundayBloodySunday

Idag har jag varit duktig. Jag har promenerat fram och tillbaka till Tippen, alltså solariet. Haha. Powerwalk, måste vara det skönaste träningssättet, näst efter cheerleading då. Jag har precis gjort klart mina avokado mackor, ska strax bege mig till forum för att köpa nagelack, sen möta frugan i slussen för att åka till åkeshov och leka i gropen och sen blackan. Sista träningen innan TopGun och fan vad jag är taggad. Älska söndagar. Älska Dragons. Vad annars liksom.


Jag och Monroe säger det tillsammans


Godnatt på riktigt.
Observera Monroe's krona.
Obsevera två - till höger är hon också (utan krona dock)


TypisktGaga

Jag andas, tänker, drömmer och nynnar konstant på den här låten.
Jävla Gaga, avgudar henne ibland. Detta betyder alltså att jag fortfarande inte somnat. Hur ska detta gå? Kanske håller mig vaken tills systra mi kommer inklivandes vid fyra tiden. Nej, skulle inte tro så va. Oansvarigt.


-

Black Hawk Down, och jag har ett djupt sår i hjärtat - igen.
Är och kommer föralltid vara den bästa filmen i vår historia.
Godnatt kära ni.


Allthiscrazyshit

Tog tag i mig själv och gick ut och sprang. Det var inte ens jobbigt, eller jo, okej, lite. Men attans vad jag är duktig. Ikväll känner jag för att gå ut och ha kul, men jag känner också för att bänka mig framför VMA som går på repris. Mamma har ju faktiskt köpt lätt vaniljglass.. Tuff question. Nu till duschen.


Thisloveisforever

Jag somnade nog under det andra GG avsnittet igår. Var nog väldigt trött fast jag inte visste det om det själv. Träningen igår var greeeat, det här går ju bara bättre och bättre, äääälskart!! Inte nog med det så blev jag vald till co captain också, det värmde ända ner till tårna. En träning till camp. Sjukt att om en vecka vet vi ungefär hur vårt program kommer se ut för de närmaste året. Me likey. Nej, har bättre för mig än att sitta här.


FritzlovesFridays

Tänka sig att det redan är fredag idag! Kvällen kommer sluta i soffan med godis och GG avsnitt i mängder med Johanna, hur mys? Jätte mys. Men nu har jag annat att fokusera på. Ska strax bege mig mot frighemsplan där inspelningen ska äga rum. Sen har vi träning. Två träningar kvar. Om vi är redo, skulle man kunna säga JAAAAA!!! Top Gun, herregud!


Ba kör


Kännsförjävligtfaktiskt

Ligger vaken, önskar att jag kunde somna om. Fast det vore bara dumt, kollar på NCIS istället, för bra program. Nu till något annat, det har hänt en hemsk sak. Blir smått självmordsbelägen bara jag snuddar vid det eller tittar mig i spegeln. Det har aldrig hänt mig, så varför ska det göra det nu? Det räcker med att jag är nitton och har tandställning. Det suger liksom. Men jaja. Nu till något roligare. Idag är det TV jobb som står på schemat. Vi (dragons) ska vara med i Rea, barnprogrammet, tror dom kallar sig för testningspatrullen. Eller något sånt. Kommer bli kul! Back to Tony (snygg) och gänget.

Inyyyaaaaaaface

Idag har jag laddat ner sjuttio elva tusen cheerlåtar. Men sen kom Emma förbi och avbröt mig, vi tittade på grey's och pratade. Nu väntar jag på att systra mi ska komma hem så ska vi äta middag framför tvn och titta på idol.

- Ber till cheerguden för D5
- Dragons ba äger på träningar och det är så jävla kul
- På onsdag kommer Top Gun (FAATTAAAAAAA)

Och btw, nya GG var så jävla bra.
Nästa vecka är det The Hills, kan man må bättre?


Jagvillockså


Chuck Bass doesn't do girlfriends

Jag och little hoe ligger och myser i sängen, i min systers säng för att vara exakt. Vet inte riktigt hur vi hamnade här, men så är läget. Har fått klagomål på bloggen, det kändes, jag uppdaterar inte så bra för stunden. På helgerna händer det så mycket annat (eftersom alla andra är lediga då) och jag tappar liksom glöden, sen så tänker jag att jag ska skriva ett inlägg, men det rinner liksom ut i sanden. Men iaf, jag ska göra ett inlägg med fina bilder från helgen snart.
Först ska jag och lilhoe kolla på nya GG, mee likeeey. Pördey. Pöss.


På mammas dator kan man hitta mycket gammalt, Florida 2007


Redan Tisdag

Du blir lätt bortglömd när man har roligt. Underbar helg. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen möta mallpa och rebbi för möte. Tjeeee sööötiz. Bjuder på bild på mig själv.


Älskar


goDN ATT

tidig kväll. inte planerat, det bara blev så. besviken är jag också. arg, lite. trött, mycket. hej då.


PARTYFRIDAYYYY

Gör mig redo för att slå klackarna i taket.. lite halvt iaf, först jobb med laget, PEEEPPPP!!!!! Ikväll blir det ferre hos SS. Kan bli spårat.


inteidag

Vaaaarför har jag inga kläder? DFGHdfggfkgsisjjg Damp.
Och jag är så jävla trött på apreklamen här nedanför. Ovanför. Ful.

Im coming for you, Friday

Imorgon ska barnen lämnas på dagis, sen är min dag fullspäckad. Eller inte. Ska fixa sista touchen på tavlan, tänka på vad jag ska ha på mig på kvällen (viktigast), städa mitt rum, skicka ett viktigt mail, börja på min framtid, åka till stan, smuggla på systemet, jobba med laget, ta en öl med charm och sen är det ferre. Rätt najs dag. Nu blir det läggdags till fashionista - looove it.

AVUNDSJUKAÄRVÄRST

Idag stötte jag på Michaela på forum, en föredetta bästa vän till mig. Hon skulle ta en spruta, för imorgon skulle hon åka/flytta till Australien. Jag är avundsjuk. Varför kan inte jag ta tag i mitt liv? Visst nu har jag ju cheerleadingen (som jag inte vill flytta ifrån) men ändå, något måste gå att förändra. Kanske ska fråga Mallpa om vi ska hitta en söt liten lya tillsammans? Vad säger du kompis? Jaja, soltid bokad, ska promenera dit, det är inte ens långt, det är bara lathet att ta tåget två stationer. Alltid något. Herrrjs.

Make it happend

Jag är typ sämst. Har varit hemma ett bra tag nu men har inte satt igång med tavlan ännu. Hatar facebook och spotify, man fastnar ju! Nu måste jag börja måla, eller först skissa. Kan bli kul.

Och Jossan, jag vet att du läser det här. Här får du en påminnelse om att du är europas näst bästa sidobas. Den titeln är din!! Schteeeek. Haha, du är bäst.


Sjukt seriös


Art

Nu ska jag allderdes strax bege mig mot forum. Sen ska jag hem igen och börja måla på min tavla. Weho, kommer bli hur bra som helst! Och imorgon är det fredag, täggd. Gotta go! Pyss


Don't take this all to serious


Who said I can't be superman

Jag råkade spontan shoppa lite idag. Gillareee. Nu kan det dock få bli lite kyligare ute så man kan använda det också, termometern står på 27 grader i solen på min tomt. Måte nästan lägga mig och sola! Ska snart åka och möta syster och senare är det träning. Här kommer lite leftovers från Coach Keskis bröllop.




Sen spårade det


I do



Imorgon ska barnen lämnas på dagis. Min klocka ringer kvart över sex imorgon bitti, är inte så van vid sånt så nu måste jag nästan gå och lägga mig. Sen ska jag sola, åka till stan, nacka sjukhus och sen är det träning. Imorgon ska det också köpas en tavla, eller tavelduk kanske man ska säga. Jag ska måla en tavla. Ha-ha.


TisdagandIlikeit

Jag är typ gryyym som har städat hela huset idag (som alla andra dagar, haha). Klapp på axeln till mig själv. Har även spontan träffat Cassandra idag. Helt sjukt att vi inte setts sen studenten, men det kändes inte alls så, skönt med sånna kompisar! Vi strosade iaf runt på forum och stan, sedan mötte jag mamma och vi åkte hem. Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret, sen blir det thai framför idol med världens bästa mamma.


Givealook


Cleaning my closet

Ska precis sätta igång med storstädning av huset. Har dock ett problem. Vet inte om Johanna ligger och sover eller om hon åkt till skolan. Det återstår att se för nu ska det dunkas Gaga, Guetta, Spears och mina nyaste cheermixar (som jag snott från youtube) på högsta volym. Later ska jag åka till forum för lite ärenden. Kan tillägga att mina träningsvärk i armhålorna är oskön. Kul att man har gjort armhävningar fel i nitton år. Tjugo om fem och en halv månad. Tänka sig, VA!! Känns bra att jag lärt mig nu.

Best of Gaga
http://open.spotify.com/track/3HhAZV8ngUOOt4eUHovhud

Best of Guetta
http://open.spotify.com/track/605O1csK7Tumja3ibYPzTw

Best of Brittan
http://open.spotify.com/track/677hNjoxG4V0nNCtbGF6Sg


Det finns inget jag är stoltare över



Man undrar ju..


I can catch the moon in my hand. Don't you know who I am?


-



Thank god I do



Kul

Ja men kul. Skulle lämna barnen imorse. Fem minuter innan jag skulle gå ringer pappan och säger att Alma är sjuk så mamman är hemma. Vad är detta? Klev jag upp halv sju i onödan. Svar ja. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Godnatt.

Girlsgirlsgrils

http://open.spotify.com/track/43r9t5K0YG0xku8hYfiOep

Städa rummet till den här, kan ju bara inte bli fel.

Jättetröttverkligen

Min trötthetsfaktor ligger på femhundratusen. Och min träningsvärk ska vi inte ens tala om. Kommer bli en tuff eftermiddag med grop i 45 min och träning i 3 timmar. Tanken på att jag ska gå upp halv sju imorgon dödar mig. Nej, nu återgår jag till American Idol.

jag ♥ dig, svettis, captain och fru



I'll try anything

Jag är så jävla trött. Somnade (ta mig på orden) med ansiktet i kalendern när jag planerade min kommande vecka. Mamma väckte mig för en halvtimme sen för att det var middag. Nu har jag ätit och funderar på att sova igen. Fast nä, då slutar det med att jag vaknar typ fyra i natt och inte kan sova och sånt är ju bara läskigt.

Jag bokstavligen hatar alla loppjobb, men vad gör man inte för en trip till Miami?! You tell me!! Har köpt nya vikter idag också.. 0,5 kg funkar ju inte längre. Positivt: Dom är rosa.

Glädjetjuuuut

Okej, såhär är det. Mamma "råkade" torktumla mina favorit jeans för ett tag sen. Dom blev försmå och jag har inte kunnat använda dom. Vad händer idag? Jag provar dom av en slump, och dom passar! Freaking passar. Thank god för morgon promenader. Nu rör jag mig mot Blackan för träning. Det är nästan så jag vill gå dit med. Eller nej, ångrade mig!


Listen here, gangster


Btw, sådär

Kan folk sluta säga att det är höst/vinter nu. Det kallas SENsommar för i helvettee. Visst, det kanske inte är så att man lägger sig i solstolen och pressar (eller?) men det är fan inte så kyligt, lugn med vantar och mössa.

Och btw igen, när vi promenerade till dagis imorse såg vi en mosad padda på vägen. Astrid (3 år) hamnade i chocktillstånd, jag fick bära bort henne från platsen. Sen säger duktiga Alma (6 år), man får inte döda djur. Man ville ju att hela världen skulle höra det!

Fridaaaay

Så, barnen är lämnade på dagis och jag kan sätta igång med mina vardagssysslor som idag är tvätta, städa och måla tånaglarna. Kul. Nu till något sämre. Efter som jag har så mycket att göra på dagarna så har jag inte hunnit köpa mig en kalender, vilket resulterar till att min planering inte är den bästa. Jag upptäckte imorse att jag missade min sminkkurs som jag skulle haft på The Body Shop igår. Osis, verkligen. Konstigt nog så har dom mitt nummer men dom ringde inte så det kanske inte var sån bigdeal, ska iaf ringa och be om ursäkt idag. Nej, tvätten väntar och om 20 min börjar days, sjukt sorligt program som man inte kan sluta titta på. Får heller inte glömma att idag är det 40 min powerwalk vid lunch tid. Weho, looove it!

Nightyyy

Nej, ska faktiskt plumsa i säng nu, imorgon ska småttingarna lämnas på dagis. Ber till (cheer)guden att det inte regnar imorgon bitti, det blir så blött då. Tråkigt. Godnatt.

Åh, love it.
http://open.spotify.com/track/3YNbYLMTCiqtJd3ahT9BUY
http://open.spotify.com/track/6hDH3YWFdcUNQjubYztIsG


Fotboll är coolt

Idag gjorde jag något jag inte gjort på väldigt väldigt länge. Efter jag passat Humlan i några timmar var planen att åka hem, men sen slog det mig påväg till slussen att min syster har träning på Nacka IP. Jag åkte dit och överraskade henne. Jag har nog faktiskt helt ärligt aldrig kollat på en endaste träning, endast någon enstaka match. Gud vad jag skäms med tanke på att hon är en sjukt grym fotbollsspelare och befinner sig på varenda uppvisning och tävling jag har. Att det började regna så jag fick sitta med en tidning på huvudet är en annan femma. Haha, men det var värt det! Vad gör man inte för sin lillasyster? I love you.



Sen smög man ju sig upp på MillXors rum och blev varm i kroppen av detta:



1. COA 2007 (Florida) pokal
2. EM-Silver 2009, den må inte vara störst
men oj vad den betyder mycket. Som vi slitit för den.


Don't take this all to serious



Torsdag

Jag har bråttom. Men orkar inte stressa. Forum gick bra, segt att jag måste tillbaka på tisdag och nästa torsdag. Lite kul att ingen har någonaning om vad jag gör där. Det förblir min egen hemlighet. Om en timme ska jag åka mot stan, och jag har rätt så mycket saker att göra innan dess. Så catch you later.


Bild från i somras


-

Ända sen vi började träna har jag kommit hem helt varm i hjärtat efter varje träning. Älskar den här känslan, den kan få vara kvar föralltid. Imorgon har jag en fullspäckad dag framför mig, den är planerad so to say. Först har jag några ärenden på forum sen ska jag vara hundvakt åt Humlan. Ska kliva upp tidigt också för en 40 minutare i skogen. Mina ögon hänger, godnatt.

Och Hej Linn, du är min trognaste läsare. Haha


Toyfriend

Och nu: träning med dom bästa jag vet.


Fast det visste ni väl redan..?


Va?

Jeanine är vinnaren. Jag förstår ingenting. Brandon är ju bäst.

You tell me

Vem vinner SYTYCD ikväll? Eftersom jag vet till hundra procent att jag kommer somna i soffan ikväll (som alla andra kvällar) och sen så vaknar jag när programmet är slut och så har jag missat slutet. Man blir lika irriterad varje gång, hur svårt kan det vara att hålla sig vaken?! Så, säg mig, vem vinner? Brandon, snälla?


It's killing me

Jag vill dö. Mina tänder gör så ont så jag typ svimmar. Problem 1. Jan kan inte äta någonting annat än flytande, lever på fil sånna här tider. Problem 2. Jag är en riktig tuggummi tuggare, när jag har sånhär värk så måste jag suga på tuggummit tills det blivit mjukt, vilket gör att smaken försvinner = äckligt. Problem 3. Jag kan inte borsta tänderna ordentligt eftersom det gör så fruktansvärt ont. Och det är ju bara äckligt. Problem 4. Måste egentligen ut och gå, men det gör för ont i tänderna och jag sparar mig till träningen ikväll, måste-ge-allt-känsla (som alla andra träningar).

Jaja, ni kan väl tycka lite synd om mig.

I took a trip to the year 3000

Tandläkaren plågade mig. Innan jag gick sa hon fint med snäll röst, du får nog en fin julklapp. Jaha, från September till December. Så det kan gå. Nu har jag tandvärk. Mamma tyckte synd om mig när jag berättade att det kommer bli 3 och ett halvt år så jag fick mörkchoklad med mintsmak, min favvo, mamma och chokladen alltså! Imorgon ska jag lämna barnen på dagis och skola. Äntligen får jag ställa klockan, tänk att man kan längta till sånt! Sjukt vad livet kan ställas om på några månader. Om jag saknar skolan? Icke sa nicke, det kan man inte precis påstå. Älskar livet utan skola, typ, nästan, inte alls egentligen.


Har ju bättre saker för mig än skola.. haha


FörstaSeptember

Har legat vaken sen typ åtta, vet inte varför jag har svårt att sova. Jätte konstigt. Idag ska jag åka och sola, gå på forum och till tandläkaren. Snart ska jag ta bort rälsen, dom har sagt september, men jag tycker inte det ser klart ut, vill ha den ett tag till. Men fan, tänk ett liv utan den, vore helt jävla underbart. I tre fakkking år har den suttit där nu, helt vidrigt! Men tänk ändå hur snabbt dom tre åren har gått, hela min gymnasie tid. Den bara flög förbi. Nu ska jag äta frukost, duscha, platta håret och röra mig mot tåget.

RSS 2.0