Florida

Är så jävla lycklig. Florida (Orlando och Miami) 22/4 - 30/4.

Tack Lisa och Tina.

Gillar att bilden vid poolen kommer bli av.


The botten is nådd

Det finns inget hopp kvar i mig. Men imorgon möts vi 04.00 på arlanda bara för att känna att vi gjort allt. Det här suger så jävla hårt. Tror jag strejkar från allt och inget i femhundramiljoner år. Bra liv.

Har jag sagt att jag älskar Dragons? Säkert, men nu säger jag det igen. Jag älskar dom så mycket att mitt hjärta gör ont. Dragons Paradise. Nu blir jag knäpp. Godnatt.

Miami bitch



Jag tänker aldrig sluta hoppas. Här, vid den här poolen, vill jag ha en lagbild.

-

Varför är livet så orättvist? Varför måste drömmar gå i kras? Varför får man så ont i huvudet av att gråta? Varför händer det här nu? Kan lite gärna typ dö nu.

Party in the USA

Jag och mamma är ledsna så vi köpte kebab till middag. Jag ångrar mig dock nu, har verkligen ont i magen. Är lagomt deppig just nu. Blev lite glad när mamma berättade att det blir lite grillning-vår-synd-om-oss-mys med laget här hemma imorgon kväll. Om jag kunde så skulle jag bjuda in alla Team Sweden lag, det är lika synd om oss alla och nu behöver man varandra. Satt och tänkte på hur jävla lycklig jag hade varit just nu i den här stunden om det här hemska på Island aldrig hänt, förstå att vi skulle mötts på arlanda om typ 9 timmar då. Jag har sagt det femhundratusen gånger idag, men säger det igen, det här suger.



Ida-Marias fina bilder fick mig på lite bättre humör

I live

Lyssnar på lite Jesse McCartney, försöker komma i lite rätt stämmning för att packa ner sommarkläder i min röda dragons väska. Rätt jobbigt. Tänk om jag måste packa ur allt sen?


For real?

Mitt liv är rätt upp och ner just nu. CheerSveriges liv är rätt upp och ner just nu. Ska jag packa? Ska jag inte packa? Planet som skulle ta oss (dragons) till Paris och sedan Florida är inställt imorgonbitti. Vad händer nu? Kan vi komma iväg på Onsdag eller Torsdag? Kommer vi inte åka? Är vi fast i äckel Sverige? Jag pallar inte. Nej seriöst, nu packar jag. Vi ska fa-a-an tävla worlds, sola, bada, shoppa, stunta på Miami beach, träna på Top Gun gym och allt annat man kan göra långt där borta i värmen.


Seriöst? Vi är så fina. Låt oss åka nu.

2 DAGAR

Varför händer det här nu? Kunde det inte bara hända om en vecka (så vi blir strandsatta på miami beach, för det hade absolut inte varit lika jobbigt..) Orkar inte tänka tanken att vi inte kommer iväg till USA, den får mig bara att gråta. Buhu, det här suger. Men mitt i allt kaos så är det ändå lite häftigt. Vi ställde ut en tallrik inatt och vad tror ni låg i tallriken imorse om inte aska?! Inte mycket dock, men tänk vad långt det har åkt. Nej, nu orkar jag inte tänka på det här mer. Fast, ska jag börja tvätta och packa lite? Åker vi på Tisdag? JA, snälla cheerguden, eller nej fan, snälla ALLA jävla gudar. Det känns som att jag väntat på den här resan hela mitt liv. Förstör inte det här nu.

THEPLAN


Foto: MillXor (haha)
Plan: Helling


BG 60år

And it's time for a show. Brommagymnasterna fyller 60 år och det blir feeest. Skämtåsido, uppvisning i Eriksdalshallen, 12.00 och 16.00. Där finner ni mig denna härliga lördag. Och btw, palla askmolnen. Alltså nej nej nej, DÖ. På tisdag SKA vi till USA och så är det bara.


100416

Vaknade helt klart på rätt sida idag. Jag vill att klockan ska bli sex så jag kan befinna mig i blackan gym och träna med paradise. Men först ska jag till forum och inhandla småtjaffs till US and A. Kanske ska sola också.. får se vad magkänslan säger.


You wanna be the one whos taking the dream ride?



Har haft en underbar dag. Tur är väl det. Var hos tandläkaren och fick beröm (känns bra), mitt sista besök där idag, nu ska jag tillbaka om ETT ÅR (känns ännu bättre). Sen hade jag date med Cassie i solen. Jätte jätte mys. Och nu ska jag mot söder för att möta mina partners in crime L & M, sen är det Devils. Känns jobbigt att behöva säga hej och hej då till mina underbara tjejer samtidigt. Nej men, mot tåget.

SWEDEN


-

Har laddat med någon skit text i femtio år. Fuck it säger jag baraaaaaaa, DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. Om jag kunde strypa någon ful jävel nu så skulle jag göra det.


This is what it sounds like..

Jag drömde att det regnade jätte mycket ute och att jag inte hade på mig mina rosa gummistövlar. Det var en riktig rysare. Godmorgon på er med. Idag är jag en taggad tjej. Nu ska jag gå till barnen. Morgon prommenix in my heart. Sägerdådet.


Welcome to the Jaguar NATION


45 minuter och 1 vecka

Nu går jag ut och går. Sen äter jag gröt till frukost. Sen tittar jag på gårdagens hollywood fruar. Sen tittar jag på nya GG. Sen städar jag mitt rum. Sen dammsuger jag huset. Och med den sista punkten väcker jag också liv i min partysyster. Kan även meddela att jag vaknade till en gång kvart över fyra inatt, då var det 45 minuter och 1 vecka tills vi möts på arlanda. Jag blir knäpp av all väntan, kan dagen med stort D bara komma?

En bild på mig och älsklings limpan från i fredags.


Måndagsbarn



Lite ELLE, lemonad och SOL i trädgården. Tänkte skriva att bättre än såhär blir det inte. Men sen slog det mig att jag åker till USA om en vecka (jaja, jag vet att jag tjatar men jag typ dör av längtan) och det lääär bli bättre där. Nu ska jag röra mig mot forum för att möta min 18 åriga syster (herregud) sen är det träning.


18 åringen..

Har ni hört denhär förresten? Bra låt.
Fast då ska vi inte tala om föregående inlägg. Bättre blir det inte, på riktigt.

1-2-4-3, none of these chicks look better than me




Get ur freak on

Så sjukt grym träning igår. Vi kan sånthär med att ta sig upp från botten till toppen nu, bästaste ni! Även att vi fick plinga i klockan två gånger igår!! Man kan nästan säga tre gånger eftersom att TINYYYYSS inte är plingad för ännu. Men ja, allt är så jävla värt fläskläppen och nackont idag. Weeeho. Taggad för träning ikväll är jag banne mig.

Genrep på Onsdag
USA om en vacka


Går bra nuuuuu.


Friday night

Jag hade nog min bästa kväll på länge igår. Ravioli och vindrickande hos Mallpa, lite häng på nivvan (haha) och sen vidare till Metro. Och ja, där hamnade vi. Och tusan vad kul jag hade, tack för det mina underbara vänner. Nu är det körslaget och jag ska förtsätta med mitt soffhäng. Här har ni lite bilder.


One love

Och nu vill jag skjuta migsjälv ännu lite mer. Mina absoluta favorit mjukisar i alla tider från VS kan inte tvättas i maskin för dom har en fin LOVE PINK text och en ROSA jordgubbe på sig (haha, på sig) men vad göt jag i all min stress tvättning? Jo, slänger in dom i maskinen. Helt jävla försörda är dom nu. Texten (som liksom är över hela vänstra benet) och jordgubben är där men ändå inte. Tur i oturen är ju att jag faktiskt åker till USA allderdes jätte snart så jag kan köpa nya. Tur också att det finns sånhär bra musik så man kan bli lite glad igen.

Och in på något annat. Nu på Onsdag den 14e är det genrep för alla Svenska lag som ska till USA, Orlando och tävla VM och klubb-VM. Genrepet hålls i Nacka Sporthall och kostar 50 kronor, insläpp typ 18.15 om jag minns rätt.

 
Dynamite Dragons, Power Cheer Eagles (Team Sweden)

 
Dynamite D5 (Team Sweden), Twisters Cheer Elite


Dagens händelse

Snygg kille i kassan på Vivo: Tja
Jag: Hejhej
Snygg kille i kassan på Vivo: Är det soligt ute eller?
Jag: Nej, alltså om du tänker på varför jag är röd i ansiktet så är det för att jag precis har solat.
Snygg kille i kassan på Vivo: Haha, nej jag tänkte mer om det var vårigt ute. Men du ser ju bara brun ut.
Jag: (Ännu mer röd i ansiktet) Haha, vad dum jag är.
Snygg kille i kassan på Vivo: Ja, för jag cyklade till jobbet imorse och då var det jätte soligt.
Jag: Ja, men imorse var det soligt, men inte nu längre.

Alltså, kan någon bara skjuta mig? Tror aldrig jag varit med om pinsammare.
Vad fan tänkte jag?

If we ever meet again

Tog en as skön morgon promenix vid nio imorse. Solen stekte i mitt ansikte, ändå måste jag sola idag. Haha, man vill ju ha en grund färg innan vi schteeeeker på Miami beach. Och jag skämtar inte när jag säger att det är typ 12 dagar kvar, eller nej, 11 för vi åker så himla tidigt på tisdagsmorgonen! Galet, man faaaa-aaa-aaan vad jag längtar.

Dagen till ära ska jag strax till forum med farmor och syster för att äta lunch och köpa present till Linnea. Har jag sagt att hon fyller 18 på söndag? Vad hände? När blev du så gammal? Tråkigt att hon ska på träningsläger i helgen bara så det blir inget firande. Buhu. Nej, till forum var det!


Just like you

Nya Gossip Girl får mig typ att gråta. Alltså, Chuck och Blair. Hallå, ni är fan det perfekta paret!! Anyhow, vaknade för en timme sen och har sedan dess legat och kollat på Jersey Shore. Rätt kul program, men man fattar ju ingeting. Vad går det ut på egentligen?

Igår hade jag Lollo och Mallpa på besök för att styra det bästa av det bästa till våra tjejer. Vill bara ha tordag nu nu nu!! Helt onödigt inlägg för nu ska jag göra frukost till mig och partypinglan.


Let me show you what you missing, PARADISE


Lördag

Underbar lördag. Fick ledigt från jobbet igår så jag låg hemma och slappade. Efter en dag med sol, fotbollsmatch och massa matlagning så laddar jag om för nattjobb, ska ta mig en rejäl powernap så jag orkar stå tills fem. Önskar att det bara kunde bli morgondagen så jag kan ställa mig i gymmet och svettas. Och just det, Glad Påsk.


(Observera att det inte är mitt stökiga rum i bakrunden. Systra mi's)


Är jag lyckligt lottad som har er eller är jag?


You might not wanna do that



Jag älskare!
Fast hittar aldrig något lag som har snyggare dans än Dragons Paradise.


But then so do you

Nu fick jag värsta rycket och önskade jag var i Östersund och Åre. Det tillhör påsken, kan knappt minnas då jag var hemma en påsk. Saknar att mysa i stugan vintertid, vara med mina underbara kusiner, åka skidor och sitta i solen med en varm choklad. Imorse fick jag dock ett påskägg av mamma, som lite plåster på såren att vi inte kan åka någonstans denna påsk. Nästan så jag känner för att go wild, klä ut mig till påskkärring och knacka dörr.


I'm Going To The 2010 Cheerleading Worlds

Haha okej, hur kul?! Dom flesta har väl sätt gruppen på face (I'm going to the 2010 Cheerleading Worlds) men vart hittar jag den om inte på min mammas face. Ibland tror jag hon är mer exalterad än vad jag är, haha, men det är bra. Hon ska ju trots allt gå in som tränare..


Mams i Texas 2009


Fredag

Det är fredag. Påskfredag. Städfredag. Jag och mamma storstädar, hur härligt är inte det med öppna fönstren och Ricky Martin på högsta volym!? Snart åker vi mot stan också, mot gymmet. Jag behöver nya strumpbyxor, så det ska vi kirra också. Vi behöver väl inte hålla på att påminna mig om att det är en jobba-natt helg denna party helg? Kan inte alla bara stanna hemma i helgen?! Även att jag börjar halv elva ikväll, vad hände? Jag kommer ju hinna somna innan jag ens ska åka hemifrån.


Slapparn'


Find another road

First it means love.
Obviously when we think of HEART we associate love. I have learned to love my team, love my coach, and love my supporters.

Secondly, it means determination.
You can't have success without heart and you can't have heart without determination. Determine at the start that you have the will and the ability to be the best and keep that throughout your season.

HEART also means passion.

Passion to me is the fire that keeps HEART alive. It is the core of the feeling and without this passion you will not be able to be successful. You have to love what you do, and that takes passion.

Last HEART means family.
Become a family with your team and coaches. Know that you can trust them and have faith in them. Without these fundamental principles you aren't a family and you don't have HEART.

My team this season has really expanded our knowledge of HEART and continue to do so. We know that it is our key to success. At our recent competitions we have been very successful and hope to continue this streak for the remainder of the season.

- Maddie Garner, Cheer Extreme


"With the past, I have nothing to do; nor with the future. I live now."


Inget konstigt alls



(www.youbetterwork.blogg.se)


It's on

Tänk att den här DM helgen var över så snabbt. Dragons, ett silver har aldrig kännts bättre. Nu är det hårdträning fram till USA (vi åker om 19 dagar!!!) och SM. D5, alltså ni får mitt hjärta att slå volter. Och om 20 dagar representerar vi Team Sweden på VM. Lycka. Devils, ni är helt jävla fantastiska. Får tårar i ögonen bara av att tänka på hur bra ni var på DM. Spelar ingen roll om dom tog guldet ifrån oss för ni är så mycket guld i våra ögon så det finns inte! Stoltare tränare får man leta efter. Och så resten av alla Dynamites lag. Grymma, grymma och återigen grymma. Känns rätt fint att tillhöra den största cheerleading föreningen i Sverige. Vi syns och hörs mest and I like it. Har dock varit världens sämsta på att ta bilder, men här är några.


Devils och Dolls


Mallpa, jag och Lollo


Devils


Fashion..

RSS 2.0